fereastra adobe settings blocata
Buna! cand dau la start webcam imi apare fereastra adobe flash player si imi spune sa dau "allow"pentru a putea accesa webcam-ul,problema este ca nu imi raspunde la click-uri ,parca este inghetata,si daca este asa,nu pot sa selectez ce webcam vreau sa folosesc sau sa modific volumul microfonului,ma poate ajuta cineva? mentionez ca am ultima versiune de flash ,internet explorer 11 si windows 10
-
dreamofsummer
Ce aplicatie incerci sa folosesti/ ce site incerci sa accesezi atunci cand iti dechizi webcamul? Adica, mai exact cand deschizi webcamul pe ce site incerci sa te loghezi ca sa stiu exact cum sa te ajut.
-
dreamofsummer
1.Clear cache din browsere si temporary files
2.Reinstaleaza softul
3.Reinstaleaza flash
4. Asigura-te ca ai toate update-urile facute la windows.
5. Restart
Ar trebui sa stii, ca pe site-ul MFC (conform wiki myfreecams) windows 10 nu este listat ca soft cu care sa functioneaze aplicatia lor. Asta nu inseamna neaparat ca nu poate merge, dar, pasii de mai sus trebuiesc neaparat facuti. If everything fails...foloseste web brodcaster-ul lor, ca sa nu mai ai astfel de probleme.
2.Reinstaleaza softul
3.Reinstaleaza flash
4. Asigura-te ca ai toate update-urile facute la windows.
5. Restart
Ar trebui sa stii, ca pe site-ul MFC (conform wiki myfreecams) windows 10 nu este listat ca soft cu care sa functioneaze aplicatia lor. Asta nu inseamna neaparat ca nu poate merge, dar, pasii de mai sus trebuiesc neaparat facuti. If everything fails...foloseste web brodcaster-ul lor, ca sa nu mai ai astfel de probleme.
Am si mozilla si chrome instalate,dar nu ma lasa sa le setez ca default browser,adica am incercat multe variante de a face asta,prima fiind sa deschid mozilla>tools>optiuni>make default ..si nu a mers ..apoi am incercat start> control panel>programs>default programs>set your default programs>firefox>set this program as default...dar mereu cand apas acolo imi apare in colt: your default browser was reset,an app caused a problem with your default browser setting,so it was reset to microsoft edge...dau click pe mesaj si ma trimite in system la default apps ,incerc de acolo sa schimb microsoft edge cu firefox si nu il schimba...ori apare acelasi mesaj
-
IpProfesorChat
korry;7167 wrote: Am si mozilla si chrome instalate,dar nu ma lasa sa le setez ca default browser,adica am incercat multe variante de a face asta,prima fiind sa deschid mozilla>tools>optiuni>make default ..si nu a mers ..apoi am incercat start> control panel>programs>default programs>set your default programs>firefox>set this program as default...dar mereu cand apas acolo imi apare in colt: your default browser was reset,an app caused a problem with your default browser setting,so it was reset to microsoft edge...dau click pe mesaj si ma trimite in system la default apps ,incerc de acolo sa schimb microsoft edge cu firefox si nu il schimba...ori apare acelasi mesaj
Ca sa iti mearga trebuie gen pe ce software intri sau ce folosesti tu , chrome , mozz , internet explore , treb sa intri la setari la soft si sa cauti la web si sa setezi acolo RECOMANDED iti va aparea in paranteze !
Ca sa iti mearga trebuie gen pe ce software intri sau ce folosesti tu , chrome , mozz , internet explore , treb sa intri la setari la soft si sa cauti la web si sa setezi acolo RECOMANDED iti va aparea in paranteze !
-
IpProfesorChat
Nord;7166 wrote: Ai incercat cumva mozilla sau chrome ? Schimba browserul si ar putea sa mearga eu recomand pentru broadcastinf mozilla firefox este cel mai bun si consuma cel mai putine resurse !
Cel mai bune e chrome ca are upgrade la toate gen flashplayer , teamwork 11 etc , modzilla sa dus e veche
Cel mai bune e chrome ca are upgrade la toate gen flashplayer , teamwork 11 etc , modzilla sa dus e veche
-
IpProfesorChat
korry;7165 wrote: Am facut demult acesti pasi si nu schimba nimic,asa facea si la windows 8.1 de aceea am dat upgrade la 10,incerc pe cat posibil sa nu folosesc web brodcaster-ul lor,am inteles ca nu este asa bun
Cea mai buna metoda scrie pe youtube si vezi ca sunt acolo exemple si rezolvii daca tot nu reusesti cu ajutorul de aici si sfaturile
Cea mai buna metoda scrie pe youtube si vezi ca sunt acolo exemple si rezolvii daca tot nu reusesti cu ajutorul de aici si sfaturile