Intrebare

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Eveline

Buna fetele! De curand m-am apucat si eu de videochat, insa am o problema. Eu am pielea mai alba si se vad foaarte tare ca mi se inrosesc genunchii si coatele din cauza pozitiei in fata camerei si ma si dor groaznic. Si nici nu imi trece pana la urmatoarea tura:( voi ce pozitii adoptati sau cum faceti sa preveniti acest lucru?:))
No avatar
Gabriella

Buna! Asa am patit si eu la inceput, dar dupa 1-2 saptamani roseata a disparut de la sine. :D
No avatar
dreamofsummer

Eu am rezolvat-o cu bronz :) Si eu fiind tot alba "la baza" :))) Dar, e semn bun, inseamna ca tragi tare acolo online :P
No avatar
Antonia

Eveline incearca sa nu stai foarte mult timp in aceeasi pozitie, schimb-o la fiecare jumatate de ora sau de cate ori considri tu ca este necesar. Acum roseata ca roseata, dar durerea e problema mai mare deoarece te impiedica sa te simti bine in fata camerei. Daca te dor genunchi, fund, coate si toate alea, e clar ca dispozitia ta e la pamant!
Scrie răspuns