Stiri despre videochat
Tocmai de aceea noi, modelele de la Lucky Studio, avem succes: decorul este minunat (uneori ne este greu sa decidem in ce camera ne vom loga, pentru ca toate au un decor senzational) , machiajul este asigurat, primim sfaturi de la traineri oricand avem nevoie.
Obisnuim sa spunem glume in pauze, sa profitam de timpul petrecut impreuna si sa mai impartasim din experienta. Am observat ca ideile impartasite duc spre rezultate fructuoase: eu vin cu o idee ce tine de teasing de exemplu, iar o alta colega completeaza. Suntem precum Yin și Yang :">
Carina;7116 wrote: Mult succes,Anisia!Cu siguranta vei reusi sa strangi banutii necesari pentru a merge la Paris.Este adevarat ca de cand lucrez la Lucky m-am obisnuit sa castig multi bani si nu am facut mari eforturi sa-i strang pentru ca mi-am indeplinit micile pofte.Acum insa cred ca sunt la un alt nivel,vreau sa calatoresc,sa am stabilitate financiara,o masina si o casa.Ma bucur ca am evoluat,castig din ce in ce mai multi banuti si sunt mai chibzuita cu cumparaturile.
Multumesc, Carina ! Eu merg pe principiul de a lupta pentru ceea ce imi doresc si pot spune ca sunt ambitioasa - cu unele limite, bineinteles. Apreciez fiecare banut pe care il castig, pentru ca eu sunt cea care munceste si tocmai de aceea nu am de gand sa irosesc banutii, ci vreau sa ii folosesc cat mai util cu putinta. Femeie fiind, trebuie sa imi satisfac si anumite capricii vestimentare, dar nu voi depasi bugetul, desi mi-as permite.
Multumesc, Carina ! Eu merg pe principiul de a lupta pentru ceea ce imi doresc si pot spune ca sunt ambitioasa - cu unele limite, bineinteles. Apreciez fiecare banut pe care il castig, pentru ca eu sunt cea care munceste si tocmai de aceea nu am de gand sa irosesc banutii, ci vreau sa ii folosesc cat mai util cu putinta. Femeie fiind, trebuie sa imi satisfac si anumite capricii vestimentare, dar nu voi depasi bugetul, desi mi-as permite.
Ilinca, si e atat de simpatic motanelul din studio :"> Stiind ca am in preajma numai femei, sunt foarte linistita. Ar fi extrem de ciudat sa fie si barbati si femei in acelasi loc. Nici macar nu imi pot imagina aceasta situatie. Noi suntem foarte relaxate in living, vorbim ca intre fete, iar prezenta unui barbat ar schimba radical situatia.
razvan86;7121 wrote: Am ales sa lucrez in acest domeniu deoarece am sansa de a castiga multi bani intr-o scurta perioada de timp.Scopul meu este sa imi deshid o afacere in viitorul apropiat si sa renunt la videochat in cativa ani.
E si normal , multe persoane fac acelasi lucru: muncesc mult , strang bani si in cativa ani au tot ce si-au dorit. Eu nu stiu cand voi renunta, dar sigur nu in viitorul apropiat.
E si normal , multe persoane fac acelasi lucru: muncesc mult , strang bani si in cativa ani au tot ce si-au dorit. Eu nu stiu cand voi renunta, dar sigur nu in viitorul apropiat.
Chiar daca sunt barbat, apreciez ca activitatea care se desfasoara in studio este dedicata strict femeilor si le inteleg pe cele care spun ca s-ar simti nu tocmai confortabil daca s-ar perinda barbati pe acolo. E firesc, aveti nevoie de intimitate.