Studio

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
justaround

Este cineva de aici ce doreste sa impartaseasca experienta sa in diferite studiouri din Bucuresti? Unde este ok,si unde este de evitat? De asemenea,este cineva aici ce a lucrat/lucreaza la Charm studio/Manequeen? As dori mai multe detalii legat de seriozitatea lor. Mersi
Jasmine

Buna:* Charm Studios are un lant de studiouri, din care face parte si Manequeen. Cunosc personal oamenii din conducerea acestui lant de studiouri, cat si foarte multe modele de acolo. L-am recomandat foarte mult, pentru ca este printre putinele studiouri serioase si ok din Bucuresti. Din punctul meu de vedere, poti alege cu drag acest studio, fara probleme. Iti garantez ca totul este ok :) Dar asta este doar recomandarea mea. Sunt multi membri pe forum care ti-ar putea recomanda si altceva :* Evita studiourile in apartamente mici, in zone ascunse, in blocuri dubioase si care nu au site cu poze. :D Multa bafta :*
No avatar
Monic

Buna!!! Poate stie cineva despre Lady Million Studio. A auzit cineva? Mersi.
Scrie răspuns