Sa facem cunostinta!
Buna Alyona! Eu iti recomand Flirt4Free. Sunt foarte seriosi si prompti. Vei putea observa ca din cand in cand vor intra adminii in room-ul tau pentru a te ajuta cu sfaturi, pentru a-ti atrage atentia asupra lucrurilor care le faci gresit (daca este cazul). Sunt printre putinii carora intr-adevar le pasa si de modele. SIte-ul este foarte complex si poate in prima faza iti poate parea greoi, dar daca il rasfoiesti cu atentie vei descoperi nenumarate optiuni de a face banuti cu un minim de efort.
Jasminu-ul este ok, cu admini seriosi si de asemenea prompti; XLove, Eurolive (daca stii franceza), ImLive.
Jasminu-ul este ok, cu admini seriosi si de asemenea prompti; XLove, Eurolive (daca stii franceza), ImLive.
Buna Darkblue! Daca nu ai mai lucrat pana acum in acest domeniu, sfatul meu este ca in momentul in care vei termina concediul de crestere a copilului sa mergi si sa lucrezi dintr-un studio, macar o perioada de inceput, iar in momentul in care tu consideri ca esti pregatita sa lucrezi pe cont propriu, poti sa lucrezi de acasa. Spun asta deoarece in studio primesti training de specialitate mult mai amanuntit, ai la dispozitie toata aparatura necesarasi nu vei fi nevoita sa faci acum o investitie (aparatura, decor). De asemenea copilul presupun ca iti mananca aproape toata energia si tot timpul, lucru care nu este tocmai benefic pentru aceasta activitate.
Nu vreau sa te descurajez, ti-am oferit doar parerea mea sincera. Daca te pot ajuta cu alte informatii, o voi face cu multa placere. :*
Nu vreau sa te descurajez, ti-am oferit doar parerea mea sincera. Daca te pot ajuta cu alte informatii, o voi face cu multa placere. :*
Patricia;7231 wrote: Buna, sunt Patricia, lucrez ca model de 4 luni de zile. Vroiam sa va multumesc pentru acest forum minunat si sper sa pot contribui si eu cu ceva din scurta mea experienta.
:*
Buna, Patricia. Bine ai venit pe Forum ;;)
Asteptam sa ne impartasesti din experienta da, chiar daca este de 4 luni.
Mult succes :-*
Buna, Patricia. Bine ai venit pe Forum ;;)
Asteptam sa ne impartasesti din experienta da, chiar daca este de 4 luni.
Mult succes :-*
-
cristinacriss
Patricia;7231 wrote: Buna, sunt Patricia, lucrez ca model de 4 luni de zile. Vroiam sa va multumesc pentru acest forum minunat si sper sa pot contribui si eu cu ceva din scurta mea experienta.
:*
Buna Patricia! Bine ai venit! Orice contributie este binevenita :*
Buna Patricia! Bine ai venit! Orice contributie este binevenita :*
Sunt Andre! Imi pare bine sa va cunosc! Ma bucur enorm ca am descoperit acest forum, care imi da prilejul sa invat din experientele voastre! A fost o surpriza foarte placuta sa intalnesc persoane atat de amabile si deschise! Multumesc celor care deja au facut putina lumina pentru mine in acest domeniu! Va pup!