Recomandare

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Eveline

Hello! As vrea sa incep si eu sa activez in domeniul asta. Ce studio-uri in Bucuresti imi recomandati? Care e mai ok?:*
Leticia

Hei, eu sunt din Iasi , insa la un moment dat stiam ca Studio 20 e unul serios in Bucuresti.Il recomanda multa lume .Bafta!!
Money Makes the World Go Round
No avatar
Eveline

Da, spre acesta ma indreptam, dar nu eram sigura. Multumesc frumos!:*
No avatar
cristinacriss

Eveline;6880 wrote: Hello! As vrea sa incep si eu sa activez in domeniul asta. Ce studio-uri in Bucuresti imi recomandati? Care e mai ok?:*

Eu am fost la ei la interviu...Scarbosi de-a dreptul! Am fugit mancand pamantul...Atat de "seriosi" sunt...
No avatar
Eveline

cristinacriss;6890 wrote: Eu am fost la ei la interviu...Scarbosi de-a dreptul! Am fugit mancand pamantul...Atat de "seriosi" sunt...

De ce? Cum a fost?:-s
Leticia

Serios??? Hai nu ne lasa sa murim de curiozitate, eu auzisem ca e ok, dar mna aparentele inseala, ce ai patit, ce anume te-a facut sa spui ca nu sunt ok deloc?
Money Makes the World Go Round
No avatar
DivaStudios

Buna! Recomandam un studio cat mai vechi ( 3-4 ani experienta in domeniu cel putin ) care sa aiba trainer si fotograf . Studiourile vechi au trecut prin controale si sunt legale, suna la mai multe si mergi la interviuri, alege unul in functie de personal si locatie, evita cele mici de apartament ce promit mult prea mult si inghesuie 4-5 fete in 2 camere.
No avatar
cristinacriss

Pai tu vorbesti din auzite, eu din experienta :) Cam asta e diferenta! In principiu, nu-mi place sa lucrez fara contract de munca :) Atata timp cat lucrez din studioul cuiva, pe regulamentul cuiva, pe aparatura cuiva, nu vreau sa fiu firma. Si nu vreau nici sa se holbeze toti libidinosii la mine si sa mi se zica "in weekend nu exista traineri, decat baietii de la IT..." :) Dar, ma rog, din auzite stiu si eu ca zboara porcii...
Scrie răspuns