Recomandare
-
cristinacriss
Eveline;6880 wrote: Hello! As vrea sa incep si eu sa activez in domeniul asta. Ce studio-uri in Bucuresti imi recomandati? Care e mai ok?:*
Eu am fost la ei la interviu...Scarbosi de-a dreptul! Am fugit mancand pamantul...Atat de "seriosi" sunt...
Eu am fost la ei la interviu...Scarbosi de-a dreptul! Am fugit mancand pamantul...Atat de "seriosi" sunt...
-
DivaStudios
Buna! Recomandam un studio cat mai vechi ( 3-4 ani experienta in domeniu cel putin ) care sa aiba trainer si fotograf . Studiourile vechi au trecut prin controale si sunt legale, suna la mai multe si mergi la interviuri, alege unul in functie de personal si locatie, evita cele mici de apartament ce promit mult prea mult si inghesuie 4-5 fete in 2 camere.
-
cristinacriss
Pai tu vorbesti din auzite, eu din experienta
Cam asta e diferenta! In principiu, nu-mi place sa lucrez fara contract de munca
Atata timp cat lucrez din studioul cuiva, pe regulamentul cuiva, pe aparatura cuiva, nu vreau sa fiu firma. Si nu vreau nici sa se holbeze toti libidinosii la mine si sa mi se zica "in weekend nu exista traineri, decat baietii de la IT..."
Dar, ma rog, din auzite stiu si eu ca zboara porcii...