Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Anisia

Am ales deja unul dintre pachetele care sunt prezentate si pe site-ul Lucky Studio. Totul este asa cum e prezentat si pe site. De make-up nu am cuvinte, nici nu ma mai recunosc dupa :)) Transportul ma ajuta foarte mult, iar cursurile de engleza si franceza ma fac sa indragesc si mai mult acest job. Sunt cateva aspecte la care trebuie sa mai lucrez, insa timpul le rezolva pe toate, sunt convinsa.
No avatar
raini

Ca tot veni de vorba de bonusuri si alte chestii , eu beneficiez de bonusuri si la colaborarea de acasa, ceea ce mi se pare in avantajul meu. Lucrez de acasa, nu imi face nimeni programul, nu imi este impus absolut nimic, castig foarte bine si pe deasupra mai iau si bonusuri consistente saptamanal. Nu stiu ce mi-as putea dori mai mult! Ca sa nu mai spun ca imi ramane timp si pentru mine, pentru viata personala, distractii si alte lucruri pe care cei de varsta mea le fac. Stiu ca lauda de sine nu miroase-a bine, dar cate persoane din generatia mea isi permit aceste lucruri?!
No avatar
raini

Cei de la Lucky Studio mi-au demonstrat pe tot parcursul colaborarii ca sunt pasionati de ceea ce fac si se implica suta la suta, iar lucrul acesta este vizibil. Roadele muncii lor se vad prin modelele cu care colaboreaza. Am recomandat studioul si unor prieteni, atat baieti, cat si fete. Nici nu am vrut sa ma creada pe cuvant cand le spuneam de Lucky Studio si toate avantajele pe care le am. Mi-am dorit sa ii contacteze, sa vorbeasca direct si sa vada ei insisi despre ce este vorba. Mi-au dat dreptate. Fetele colaboreaza din studio si sunt incantate, doar una dintre ele lucreaza de acasa, pentru ca situatia este de asa natura.
No avatar
raini

Iulia;6984 wrote: Ma pregatesc si eu sa imi fac cadou o masina noua in Martie, sa fie un "martisor" mai mare :P, abia astept. Nu credeam ca voi ajunge sa imi iau una cu banutii stransi de mine, iar bonusurile intre 60% si 80% chiar se dau, nu sunt vorbe ca in alte parti, sunt fapte. Eu iau in fiecare saptamana si de cele mai multe ori iau bonusul cel mare.

Salut, Iulia . La mine s-a realizat deja acest vis de anul trecut. Nici nu credeam ca voi ajunge vreodata sa imi achizitionez masina visurilor mele. Acum strang bani pentru casa, sper ca anul acesta sa mi-o pot cumpara.
No avatar
Camelia

Ce am observat la Lucky Studio este dorinta de a fi printre cei mai buni. De fapt nu este doar o dorinta, ci chiar ceva ce s-a si indeplinit. Este greu sa reusesti sa fii printre cei mai buni din acest domeniu. Poti reusi acest lucru numai prin implicare, seriozitate si muuuulta munca. Experienta acumulata in ani isi spune cuvantul.
No avatar
Camelia

Din bonusurile pe care le-am strans de la inceputul anului imi voi face cadou o excursie in Grecia, pentru ca in curand va fi ziua mea, dar nu numai pentru asta. Vreau totodata sa ma si relaxez si sa petrec o saptamana alaturi de cativa prieteni. Peste vreo 2 luni am de gand sa merg la Praga. Clipul filmat la Praga m-a determinat , imaginile par desprinse dintr-o alta lume, si de ce nu ? Vreau sa fiu in acelasi oras cu cei care au prezentat atat de frumos studioul.
Leticia

Eu am mers la Praga la training , si vreau sa zic ca am stat o saptamana acolo, mi s-a parut superb, plecam dimineata la 8.00 de la hotel si ajungeam noaptea la 23.00 sau chiar si mai tarziu inapoi, si tot nu apucam sa vedem tot ce voiam.Intr-adevar cei de la F4free ne-au facut un program ca la scoala, cu lectii si examen final :) pana la ora 15-16.00 zilnic dar cand luam pranzul ne ofereau alternative la restaurante care de care mai frumoase si cu meniuri din toate colturile lumii.
Am dat peste un restaurant la subsolul unei cladiri,si parca am avut de coborat mai mult de un etaj insa cand am ajus in sala de mese, eram in alta lume, o lume subterana, cu sirene si tritoni sculptati in tavan si pe pereti.Un local de lux in adancul oceanului parea ,ca sa nu mai spun ca abia am prins un loc liber (eram si destul de multi :D )
Am atasat cateva poze ,din pacate nu sunt foarte clare dar se observa cat de deosebit e restaurantul.

Money Makes the World Go Round
Leticia

Camelia, am sa caut pe acasa cardurile si cartile de vizita de pe unde am primenit, si o sa iti dau un mesaj privat cu adresele, daca vrei sa iti faci un plan pentru vacanta,noi am mers pe Charles Bridge

,pana la Catedrala Sfântul Vitus

, am fost pe la toate shop-urile in aer liber pentru a colecta suveniruri, si sa nu mai spun ca am oprit la restaurante cu specific italian (Restaurantul Marina de la baza podului CB), sau cu meniu rusesc

,ceh desigur

si am vazut lucruri super interesante,spre exemplu in biblioteca unei universitati, in hol exista un turn facut in totalitate din carti ,care la baza avea pusa o oglinda si dadea inpresia de abis.

Am mult mai multe poze, insa cred ca sunt suficiente :D sper sa iti placa si sa te conving sa pleci numaidecat acolo.
Money Makes the World Go Round
No avatar
Emanuelle

Wow, ce poze frumoase, nu pot sa cred ca studioul a sponsorizat toate astea, cred ca sunt costuri nu gluma,si nu mai spun ca Praga pare un oras feeric!!!
No avatar
yepurash

Acum chiar imi pare rau ca nu mai pot lucra in studio, sper sa se mai faca plecari si cand voi putea reveni, chiar mi-ar fi tare drag sa iei undeva cu marea echipa Lucky :*
Scrie răspuns