Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alessia

Alice, sa stii ca nu degeaba se spune "echipa LuckyStudio", noi chiar suntem o echipa, indiferent ca esti trainer, fotograf, model, casier etc. Astfel, automat exista incredere, siguranta si corectitudine ceea ce este greu de gasit la alte studiouri.
No avatar
Alice

Cu siguranta asa este, Alessia. Cat timp am fost pentru sedinta foto am facut cunostinta si cu doamnele de la conturi, domnisoarele trainer care erau pe tura plus cateva modele care erau in pauza. Se poate observa cu usurinta cand exista stres, tensiune sau zambete false, dar aici chiar nu am vazut asa ceva. Totul a fost foarte natural, modelele foarte relaxate si bine dispuse iar staff-ul foarte implicat in ceea ce priveste munca dar si cu un foarte mult bun simt....chiar m-au facut sa ma simt importanta.
No avatar
bug.dan

Andrei85;6936 wrote: Cand vad aceste reportaje ma ia tristetea ca domnisoarele au parte de foarte multe beneficii si noi ca barbati suntem defavorizati.Ar fi frumos sa existe si un Lucky Studio pentru barbati norocosi.Cred ca am fi foarte incantati.:)

Da, chiar as dori si eu sa pot lucra intr-un astfel de mediu. In loc de make-up sau alte chestii girly, am putea beneficia de acces la o sala de forta si daca aceasta ar fi chiar in cadrul studioului sau in apropiere, ar fi super.
No avatar
bug.dan

Alice, din cate am vazut intr-unul din videoclip-uri, cei de la Flirt4Free au vorbit despre LuckyStudio, deci este clar ca LuckyStudio nu este foarte cunoscut doar aici la noi, ci si in afara. Sunt sigur ca oamenii astia chiar se implica, asa cum ai mentionat si tu, altfel nu ar fi ajuns pana aici.
No avatar
Iulia

Ma pregatesc si eu sa imi fac cadou o masina noua in Martie, sa fie un "martisor" mai mare :P, abia astept. Nu credeam ca voi ajunge sa imi iau una cu banutii stransi de mine, iar bonusurile intre 60% si 80% chiar se dau, nu sunt vorbe ca in alte parti, sunt fapte. Eu iau in fiecare saptamana si de cele mai multe ori iau bonusul cel mare.
No avatar
Iulia

Alessia;6978 wrote: Alice, sa stii ca nu degeaba se spune "echipa LuckyStudio", noi chiar suntem o echipa, indiferent ca esti trainer, fotograf, model, casier etc. Astfel, automat exista incredere, siguranta si corectitudine ceea ce este greu de gasit la alte studiouri.

Asa este Alessia, eu iti pot confirma din propria mea experienta, chiar suntem o echipa si ne respectam unele pe altele. La urma urmei, asa este civilizat si este cel mai bine pentru starea psihica, sa lucrezi intr-un mediu linistit si plin de energie pozitiva.
No avatar
Anisia

Buna , tuturor. Sunt noua pe acest Forum, insa trebuie sa marturisesc ca ma tot informez de ceva vreme. Am cules informatii despre mai multe studiouri, am tot citit diferite informatii de pe Forum, iar intr-un final mi-am facut curaj si am mers la interviu la Lucky Studio saptamana trecuta. Aveam o multime de emotii, nici nu imi mai puteam gasi cuvintele. Claudia, domnisoara cu care am sustinut interviul, a observat acest lucru si a reusit sa ma calmeze. Mi-a explicat totul, de la A-Z, pentru ca nu aveam nici cea mai mica idee ce presupune toata aceasta activitate. Este adevarat ca citisem multe, dar nu fusesem niciodata intr-un studio de videochat. Am ramas fara cuvinte, este imens :"> Parca este ireal. Am vazut o parte dintre camere si m-am indragostit pe loc. Decorul este fabulos, toate persoanele de la Studio sunt amabile...m-am simtit neasteptat de bine, dat fiind ca venisem pentru interviu. Simteam ca sunt parte din acel mediu.
No avatar
anastasia

Buna,Anisia si bine ai venit pe acest Forum.
Sa inteleg ca suntem colege?! Ai inceput deja colaborarea cu Lucky Studio ? Ma bucur tare mult sa aud ca te-ai simtit bine cand ai fost la interviu. Sa stii ca atmosfera pe care ai observat-o atunci este cea de zi cu zi, adica relaxanta, linistita...locul perfect pentru un job .
No avatar
Anisia

Da, astazi a fost deja a treia zi. Saptamana trecuta am avut o sedinta foto. Pozele au iesit minunat, decorul a fost incredibil. Domnisoara de la foto mi-a explicat totul si am fost relaxata. Este de la sine inteles ca daca esti crispata, se observa si pe camera. Sunt multumita de banuti, de seriozitatea studioului. Tu colaborezi de mult cu ei ?
No avatar
anastasia

Bine ai venit in echipa noastra si mult succes >:D<
Da , colaborez de cativa ani deja iar acest lucru spune multe: nu ramaneam atata vreme daca nu eram multumita, ori daca nu imi convenea ceva referitor la colaborare. Lucky Studio m-a ajutat sa ma dezvolt, sa imi doresc mai mult, sa evoluez din toate punctele de vedere: emotional, social, dar mai presus de toate financiar. Trebuie sa iti doresti sa "cresti", sa nu ramai la acelasi nivel, pentru ca ai parte de tot sprijinul necesar. Poate vom avea ocazia sa mai vorbim.
Scrie răspuns