Stiri despre videochat
Leticia, cum adica prima data ti-ai facut dantura si acum vrei silicoane, de cate ori poti sa iei aceste bonusuri?Nu prea inteleg.Imi explici te rog, sincer ma bate gandul sa vin si eu la voi, sper ca nu e o problema ca am lucrat independent pana acum. 
Emanuelle;6968 wrote: Leticia, cum adica prima data ti-ai facut dantura si acum vrei silicoane, de cate ori poti sa iei aceste bonusuri?Nu prea inteleg.Imi explici te rog, sincer ma bate gandul sa vin si eu la voi, sper ca nu e o problema ca am lucrat independent pana acum. 
Emanuelle, eu am implinit peste 2 ani de cand m-am angajat aici, in prima luna cand am venit am lucrat cu plata la zi si apoi am ales contractul pe perioada de 2 ani cu bonus in valoare de 26000 lei,care pe langa servicii incluse pentru imaginea mea, au si parte cash si mi-am reparat dantura.Acum am discutat cu Claudia si dna Mihaela si vreau sa semnez contractul pe 3 ani vine cu un bonus in valoare de peste 38000 lei,si e clar imi pun silicoane.Apropo , chiar daca aleg acest tip de contract , eu tot primesc plata la zi pe ceea ce castig, aceste bonusuri sunt extra
.Emanuelle chiar cred ca ai fi apreciata in studio, avand in vedere experienta ta.
Emanuelle, eu am implinit peste 2 ani de cand m-am angajat aici, in prima luna cand am venit am lucrat cu plata la zi si apoi am ales contractul pe perioada de 2 ani cu bonus in valoare de 26000 lei,care pe langa servicii incluse pentru imaginea mea, au si parte cash si mi-am reparat dantura.Acum am discutat cu Claudia si dna Mihaela si vreau sa semnez contractul pe 3 ani vine cu un bonus in valoare de peste 38000 lei,si e clar imi pun silicoane.Apropo , chiar daca aleg acest tip de contract , eu tot primesc plata la zi pe ceea ce castig, aceste bonusuri sunt extra
Money Makes the World Go Round
Wow, serios ca iti iei si banutii castigati zilnic?Ca orice persoana care a intrat in bransa asta, am un gust amar legat de studiourile de videochat, insa ceea ce imi spui tu suna chiar bine,o sa vad daca ma pot programa si eu saptamana asta la un interviu, si poate cine stie chiar sa facem si noi doua cunostinta.
Azi dimineata am fost sunata de la Lucky Studio,si domnisoara Claudia mi-a spus sa vin cu buletinul la studio,sa mi se faca conturi si sa ma gandesc ce fel de poze mi-ar placea sa am in portofoliu, ca sa pot discuta cu una din fotografe ,sa stie ce locatie sa folosim, recuzita si toalete.Abia astept , am emotii si totodata nu mai am rabdare sa incep sa am banii mei.
Bine ai venit la noi Newintown, sper sa iti placa si sa fim colege multa vreme, ca sfat incearca sa iti aduci la sedinta foto si rochii elegante de seara, perle, coliere, sunt si la studio o multime, dar asa ar avea o nota personala pozele tale.Bafta si have fun!!!
Nu pot sa cred, de ieri nu ma gandesc decat sa colaborez de acasa cu studioul ,momentan neputand sa vin la Iasi,imi lipseste mult starea aceea de bine cand ma logam, si mi-e dor sa glumesc cu membrii mei , si sa aud compplimente ,chiar am nevoie sa ma rup de realitate macar un pic.
Leticia;6967 wrote: Ivonne , dupa cum am mai spus am ceva vechime in studio, si chiar nu ma pot vedea momentan in alta parte, ca sa nu mai spun ca din primul contract cu bonus mi-am refacut dantura, iar acum ma bate gandul sa imi pun si silicoane
Leticia, chiar iti recomand, eu asa am facut, mi-am pus silicoane anul trecut cu bonusul primit de la LuckyStudio si sunt foarte happy. De cand am facut acest pas castig si mai multi bani, am o stare psihica mult mai buna si ma simt mai motivata. Eu mi-am luat si masina iar peste cateva luni imi iau un apartament care sa fie numai al meu
:x....adio chirie! :>
Leticia, chiar iti recomand, eu asa am facut, mi-am pus silicoane anul trecut cu bonusul primit de la LuckyStudio si sunt foarte happy. De cand am facut acest pas castig si mai multi bani, am o stare psihica mult mai buna si ma simt mai motivata. Eu mi-am luat si masina iar peste cateva luni imi iau un apartament care sa fie numai al meu
Am fost ieri la o sedinta foto la studio, stiam ca beneficiez de acest lucru lunar chiar daca lucrez de acasa in colaborare cu ei, dar nu am avut niciodata curajul sa merg....nu stiu de ce, cred ca am ramas cu ceva traume din experienta anterioara.
Mi-a placut tare mult sedinta foto, domnisoarele fotograf sunt foarte dragute si atente, cu siguranta voi reveni deoarece chiar mi-au inspirat incredere si siguranta
.
Mi-a placut tare mult sedinta foto, domnisoarele fotograf sunt foarte dragute si atente, cu siguranta voi reveni deoarece chiar mi-au inspirat incredere si siguranta