Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ivonne

Cu siguranta asa este Miriam! Acest lucru este clar vizibil din cele 6 reportaje. Altfel nu ar fi investit atat in imaginea fetelor (make-up, sedinte foto profi, schimbari de look, accesorii), in siguranta lor (transportul de acasa la studio si invers), cursurile de limbi straine, concursuri cu premii wow, etc!
No avatar
Miriam

Inca un lucru ce l-am remarcat eu din aceste reportaje este faptul ca Lucky Studio pune mare pret pe calitate si nu pe cantitate cum fac majoritatea studiourilor; sa fie acolo multe fete sa faca bani, fara sa conteze nimic altceva. Asta chiar e de apreciat si astea mi se par cu adevarat detaliile care conteaza si care fac pana la urma diferenta intre un studio bun si unul de duzina!
Daria

Cu un astfel de machiaj cu gene false colorate, cu picturi este si destul de greu sa mai fii recunoscuta pe site-uri de familie, prieteni ;)
Mai mult decat atat, un astfel de machiaj cu siguranta te scoate in evidenta, din start ai un avantaj in fata celorlalte modele, nu vei putea trece neobservata si nici nu vei putea fi uitata usor. B-)
No avatar
Antonia

Mda! Un astfel de machiaj va deschide usa room-ului pentru multi curiosi :D Ce se intampla mai departe tine doar de tine. Daca este necesar, domnisoarele trainer care sunt foarte dragute si foarte pricepute te vor ajuta sa ii atragi in privat, sa ti-i fidelizezi.
No avatar
Ivonne

Acum am vazut si eu celel doua reportaje de pe Prima si PRO. Wow! Asa da bonusuri! cate beneficii ai ca model al acestui studio! E de inteles de ce sunt fetele atat de multumite. :)
No avatar
Antonia

Da! Si toate sunt reale! Cand au implementat ideea cu oferirea bonusului de angajare sub forma de implinat de silicoane a fost o nebunie! Mereu vedeai cate o colega ce brusc ii cresteai sanii :) si odata cu ei si castigurile. Faptul ca le-a crescut respectul de sine, ca aveau mai multa incredere in ele, in fortele proprii, le-a convins ca pot ajunge si la un alt nivel.
No avatar
Antonia

Am mai citit cate ceva din ce ati si voi aici in zilele trecute si as vrea sa subliniez faptul (nu stiu daca a mentionat pana acum cineva sau nu) ca atat training-ul fi el de initiere sau de aprofundare este personalizat, adaptat fiecarui model in parte. La fel se procedeaza si cu site-urile, acestea se aleg in functie de personalitate modelului, de dorintele acestuia, lucru ce este foaret important deoarece iti usureaza extrem munca!
No avatar
Miriam

E foarte important acest aspect Antonia! Faptul ca nu te obliga sa stai logata pe 100 de site-uri in acelasi timp si sa nu reusesti sa faci fata, sau pe unul singur care nu iti place, nu ti se potriveste, iti ofera acea senzatie de libertate care te face sa vii cu drag la munca, sa nu te simti impovarata, ingrijoarata si credeti-ma ca e mare lucru sa vii cu placere la munca!
Leticia

ReGina;6944 wrote: Lucrez la Lucky de aproape 2 ani si imi place ca studioul este intr-o continua dezvoltare si modernizare.Camerele mai vechi au fost ,,improspatate'' ,iar cele noi sunt o splendoare,reprezinta definitia luxului.Imi place ca am posibilitatea de a alege dintre atatea camere diferite,nu am timp sa ma plictisesc:P

Asa e Regina, in camerele noi au fost aduse niste piese de decor minunate, ca sa nu mai spun ca ador sa ma loghez in camera cu dus.:)
Money Makes the World Go Round
Leticia

Ivonne , dupa cum am mai spus am ceva vechime in studio, si chiar nu ma pot vedea momentan in alta parte, ca sa nu mai spun ca din primul contract cu bonus mi-am refacut dantura, iar acum ma bate gandul sa imi pun si silicoane :).Colegele mele noi , de la studio, ma intreaba uneori cum fac atat de multi bani ,iar raspunsul este de la sine inteles, ajutorul venit din partea echipe Lucky nu poate fi masurat.Fetele astea care ne ajuta au fost la traininguri de specializare la randul lor,si permanent se intereseaza pentru noi, ne ajuta sa ne alegem costumatiile pentru Party, sau filmari, si propun mereu idei noi cu care sa venim in fata camerei.Asa da!!!
Money Makes the World Go Round
Scrie răspuns