Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ilinca

Acest studio chiar spune lucrurilor,modelele afla inca de la interviu care sunt avantajele reale dintr-o posibila colaborare.La inceput eram sceptica,insa doar dupa cateva zile de lucru mi-am dat seama ca am ales cea mai buna varianta din acest domeniu.
No avatar
Ilinca

Niciodata nu am fost genul de persoana care se multumeste cu putin,insa nu cred ca m-as descurca cu 785 de lei nici pentru o saptamana si este aberant ca un om sa fie obligat sa supravietuiasca cu acesti bani timp de o luna.Nu sunt o persoana fitoasa care arunca cu banii in stanga si in dreapta insa am un trai bun care imi permite sa plec in concedii,sa intretin o masina buna si sa platesc in avans ratele pentru casuta.
Bubu2014

Foarte dragute reportajele,cand le vad sunt foarte mandra si imi vine sa le spun tuturor ca acesta este studioul meu de suflet cu care colaborez de o buna perioada de timp.La inceput, am lucrat de acasa ca model independent si a fost o mare dezamagire..Sunt norocoasa ca am fost la interviu si ca acum am onoarea de a lucra intr-un mediu deosebit,luxos si foarte curat.
Bubu2014

Lucky Studio este cel mai bun studio din tara,nu are concurenti pe masura.Dupa cum spunea si Ivonne,doar aflandu-te printre invingatori poti deveni si tu o invingatoare.Am vrut sa ajung un model de succes si nu as fi reusit acest lucru decat cu ajutorul acestui studio,care m-a indrumat,sfatuit si mi-a pus la dispozitie cele mai bune conditii de lucru.
Carina

Woww,nu vazusem ultimul reportaj.Imi place ca au surprins studioul intr-o zi de munca normala si se vede cat de elegante sunt doamnele caserite,doamna manager.In studioul nostru pluteste sentimentul de prosperitate,iar aceasta atmosfera nu poate decat sa ma ambitioneze,fara sa plec acasa cu mai putin de 600 de lei pe zi.
Carina

Este necesar sa avem suportul unui studio serios,cum este Lucky Studio.Imi place ca cei de aici fac tot posibilul sa-mi cresc veniturile in permanenta,investesc in mine,fac sedinte foto profesionale constant,am parte de training de aprofundare,suntem mereu cu un pas inaintea celorlalte studiouri.
No avatar
printzesa.mik

Ai avea doar de castigat daca ai lucra din studio.Si eu am lucrat de acasa insa nu exista termen de comparatie,aveam un decor mediocru,cateodata nici nu aveam chef sa ma machiez si petreceam foarte putin timp online.Acum,de cand lucrez din studio,sunt mult mai motivata,imi place ca vin la munca ca la alt oarecare job normal si ca fac parte din aceasta echipa de profesionisti.
No avatar
printzesa.mik

Mereu mi-a placut sa fiu printre cei mai buni si se pare ca imi iese de minune acest lucru.B-).Aceste reportaje prezinta doar 1 % din ceea ce inseamna Lucky Studio cu adevarat.In primul rand sunt linistita ca lucrez cu forme legale de munca si ca sunt in regula din acest punct de vedere.Doar daca vii in studio iti poti da seama ce atmosfera deosebita avem aici,de oamenii politicosi ce ne inconjoara si poti vedea cu adevarat ce design modern au camerele.
No avatar
Antonia

Buna remarca Carina! Adevarul este ca odata ce intri in studio, este sigur faptul ca te vei ridica la un anumit nivel. Facand parte din aceasta echipa, nu ai cum sa nu te ridici la standardele lor!
No avatar
Miriam

Avand in vedere ca este cel mai bun studio din Iasi sunt sigura ca isi aleg cu mare atentie colaboratorii. Chiar daca nu toate fetele s-au ridicat la aceste standarde, au fost sustinute, ajutate sa ajunga cat mai sus, sa se autodepaseasca.
Scrie răspuns