Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Andrei85

Cand vad aceste reportaje ma ia tristetea ca domnisoarele au parte de foarte multe beneficii si noi ca barbati suntem defavorizati.Ar fi frumos sa existe si un Lucky Studio pentru barbati norocosi.Cred ca am fi foarte incantati.:)
No avatar
Andrei85

Mai ales ma uimeste grila de pe site-ul studioului in care am observat ce contracte cu bonusuri uriase se ofera, transport, si multe altele.Cel pe 3 ani m-a lasat masca, imi dau seama ce investitie mare se face in fetele care aleg sa lucreze si de aceea Emanuelle, fetele de la Lucky sunt dupa parerea mea printre cele mai de treaba persoane de pe toate forumurile pe care am tot intrat.
No avatar
lexstar822

Ma fac curioasa aceste reportaje ale studioului asta.Eu lucrez de asemenea la unul din Iasi, dar nu am vazut niciodata sa isi deschida usile catre straini si mai ales televiziune, ca sa nu mai spun ca mereu intervine cate ceva si schimba regulile, am mai vazut reportale pentru un studio din Bucuresti insa arata fetele celor care apar si nu mi se pare ok, aici insa le protejeaza identitatea deci "one big like for them".Ma bate gandul sa vin si eu la un interviu.:D
Geanina

Cand m-am angajat aici am invatat sa renunt la site-urile cu free chat, si sa fac bani multi pe cele cu privat, ca sa nu mai spun ca nu se compara membrii de pe site-urile cu care lucreaza , fata de cei pe care ii aveam pe site-urile de la alte studiouri.Am mai bine de un an de cand sunt aici si sper adica mi-am propus deja sa imi iau apartament, iar in ritmul acesta in maxim un an si ceva voi da petrecere de casa noua. :)
No avatar
yepurash

Am lucrat cu acest studio de cand s-a infiintat, si am invatat sa fiu un model de top , ajutorul primit din partea echipei a fost mai mult decat minunat, iar in momentele grele prin care am trecut am fost ajutata si cu cazare chiar, cand toti banutii se duceau pe tratamentele mamei, anul trecut am fost nevoita sa plec din Iasi, si sa ma ocup de mama mea, dar inca mai sunt prietena cu trainerele de la studio si chiar sper sa revin intr-o zi.
No avatar
Larisa

Lucrand pentru departamentul de acasa al Lucky Studio, aud mereu de la modelele noi cu care incepem sa colaboram lucruri de genul : Si chiar dati banii zilnic?Chiar nu se opreste nimic din comisionul meu in afara de cei 20 %?
Da banii se dau zilnic si daca faci performanta,saptamanal, vei mai primi pana la 8 % ca bonus, totul este legal si transparent, asa ca niciuna din persoanele cu care lucram nu sta cu frica pentru banii pe care ii castiga.Noi oferim traininguri intense, in care un model poate primi si o luna sau chiar 2 training de aprofundare si perfectionare, incat castigurile sa fie cat mai mari iar ele implicit multumite.
No avatar
Larisa

E simplu loginOFF, daca nu ai chef de munca, nu te loghezi,iti iei ziua libera si o petreci cum iti place, lenevesti in pat, sau mergi la cumparaturi, orice ca sa iti incarci bateriile ,iar cand vei reveni online garantat vei avea o stare buna de spirit care iti va aduce multi membri dornici sa cheltuie cu tine.
No avatar
Newintown

Si eu abia am venit de la interviul cu Claudia, managerul de la Lucky Studio.Ma asteptam sa dau peste o tipa intepata si care sa ma repeada insa am dat peste o fata aproape de varsta mea, cu un zambet frumos, care m-a prezentat studioul si mi-a permis sa vad cum arata camerele in care as lucra, mi-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile mele chiar daca m-am zapacit si am intrebat de mai multe ori acelasi lucru.Ce mi-a placut mult este ca transportul asigurat pentru modele se face cu masini pe care nu scrie numele studioului si nu se face nici o altfel de referire,iar dnele soferite sunt foarte dragute si deja ma intrebau in ce zona stau ca sa ste de unde sa ma ia pentru a veni la job.Sper sa incep colaborarea cu ei, eu mai am nevoie de ajutor cu limba engleza dar am inteles ca asta nu e o problema asa mare deoarece voi lua cursuri gratuite in interiorul studioului de la o profa tanara nu ca cele din scoli.
No avatar
ReGina

Lucrez la Lucky de aproape 2 ani si imi place ca studioul este intr-o continua dezvoltare si modernizare.Camerele mai vechi au fost ,,improspatate'' ,iar cele noi sunt o splendoare,reprezinta definitia luxului.Imi place ca am posibilitatea de a alege dintre atatea camere diferite,nu am timp sa ma plictisesc:P
No avatar
ReGina

Intr-adevar,domnisoarele trainer sunt deosebite,intotdeauna dornice sa ajute si sa impartaseasca cu noi ultimele noutati de pe site-uri.Le admir pentru toata munca pe care o depun si acest lucru se oglindeste in castigurile noastre,vin mereu cu idei noi si ne transmit din energia lor pozitiva.
Scrie răspuns