Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
raini

Exact , Camelia. Si tocmai asta demonstreaza cat de mult le pasa si cat de mult investesc. Trainerii s-au intors cu informatii noi, pe care ni le impartasesc si noua. Ma mai uit si eu la alte modele de pe site-uri si nu imi este deloc greu sa imi dau seama daca se ocupa sau nu cineva de ele. Se vede cu ochiul liber unde este "mana" unui profesionist, de fapt a unei intregi echipe si unde sunt ideile unui singur om.
No avatar
anastasia

Ma uitam la clipul in care se vorbeste despre make-up si foto si parca derulam in minte tot ceea ce se intampla intr-o tura obisnuita, inainte de logare. Adevarul este ca machiajul este de exceptie, nici nu imi mai vine sa ma demachiez dupa :)) Sedintele foto sunt de vis. Fotografiile de pe site-uri arata intotdeauna minunat, iar asta datorita echipei pentru care nu am decat cuvinte de lauda.
No avatar
anastasia

Sunt linistita ca lucrez legal si ca totul este in regula. Am fost sprijinita inca de la inceput in toate demersurile referitoare la colaborare. Intr-adevar, pot spune ca vin fara nici un stres la munca.
No avatar
anastasia

Ceea ce m-a convins sa incep colaborarea cu Lucky Studio a fost modul lor de a gandi, de a observa realitatea si de a-mi prezenta intreaga activitate din studio. Nu stiam absolut nimic despre acest domeniu in momentul in care am venit la interviu. Am fost primita cu caldura, ceea ce m-a facut sa ma simt ca intr-o familie, in largul meu, si in acelasi timp cu seriozitate si profesionalism. Mi s-a vorbit deschis inca de la inceput, iar asta conteaza foarte mult pentru cineva care este la inceput de drum.
No avatar
Camelia

Este adevarat ca totul se invata , dar si modelul trebuie sa fie hotarat si sa isi doreasca sa evolueze, sa aiba succes. Ca in oricare alt domeniu, poti avansa. Avand sprijin din partea trainerilor, este imposibil sa nu reusesti.
No avatar
Camelia

Ma tenteaza ideea de a colabora din studio, din mai multe motive, printre care faptul ca as beneficia de make-up inainte de fiecare tura. Acasa il realizez singura. As avea nevoie de ceva nou, de sfaturi de la cineva, de idei venite din alta parte, de putina imaginatie si spirit creativ, pentru ca eu nu le pot face pe toate singura. :-S
Clara

Buna Camelia, cred ca acel filmulet cu modelul care a castigat o suma uriasa intr-o singura tura, te determina sa muncesti cat mai mult pentru a atinge aceste sume colosale. Iti dai deama sa faci in opt ore banutii pentru care un om cu salariu minim pe ecomomie lucreaza aproximativ 6 luni. :x Oare cine nu si-ar dori asta? Mai ales ca stii ca identitatea iti este protejata si discretia in acest studio este la cote maxime. Ma gandesc...oare cum as reactiona sa fac acesti banuti in cateva ore de la un singur membru...ma gandesc ce a simtit acea fata...Vazand intamplarea ei acum sunt stimulata sa muncesc mai mult si vreau si eu sa simt aceasta bucurie. :)
No avatar
Filip

Clara, din cate stiu eu salariul minim pe economie brut este de 1050 din care salariul net este de 785 lei x 6 luni =4710 lei, nu atinge 5000lei si mai ales suma catigata de acea fata este de 5673 lei. Wow!!! Chiar sunt ceva banuti in opt ore...
No avatar
Bianca

Sincer as vrea sa lucrez si eu din studio, pana acum am lucrat de acasa, insa luminile, aparatura tehnica, decorul, make-up-ul, fotografiile urcate pe site-uri, nu sunt profesionale, lucru care ma dezavantajeaza total oricat as munci si oricat as sta logata. As vrea sa optez pentru unul din contractele cu bonusuri la care visez de mult, insa sunt un pic cam departe de Iasi, locuiesc in Bacau si de aceea am spus tot timpul ca nu voi avea sansa sa lucrez la Lucky Studio...Intr-o zi insa am intrat pe site si am vorbit cu o domnisoara foarte draguta pe nume Andreea care mi-a specificat faptul ca au cazare gratuita timp de 2 luni la o vila, in centrul orasului Iasi. M-am programat la un interviu pe skype dupa care urmeaza sa vin sa vad cum este in studio, abia astept. :D
No avatar
Filip

Este adevarat Bianca, acesti banuti nu prea ai cum sa-i faci acasa...In spatele unui studio profesionist st enorm de multa munca. Pentru fiecare model muncesc cel putin 12 oameni intr-o tura. Gandeste-te ca de la make-up, design, conturi, partea tehnica, trainer, casier, fotograf, manager, receptionera, sofer, etc. Am citit cate ceva pe site si am vazut cat personal au si cat efort depun pentru rezultatele lor.
Scrie răspuns