Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alessia

Chiar se ofera make-up inainte de intrarea in tura, Alice. Daca te vei decide sa vii sa lucrezi in studio, cu siguranta nu vei regreta. Stiu ca sunt modele care lucrand din studio au vrut sa mearga sa incerce sa lucreze de acasa, tot in colaborare cu LuckyStudio, bineinteles. Dar in scurt timp au revenit in studio deoarece le era dor de atmosfera de aici, de atentia care li se acorda, de makeup-ul dinaintea turei cand ne adunam toate in living si discutam despre diverse lucruri, despre toate lucrurile placute care se intampla aici. Si cu siguranta vei observa ca in studio se castiga mult mai bine decat atunci cand lucrezi de acasa deoarece ai tot ce iti trebuie aici.
No avatar
Alice

Cred ca ai dreptate, Alessia. Am tot auzit ca in studio s-ar castiga mai bine ca acasa, dar cred ca depinde foarte mult si de studioul in care alegi sa lucrezi. Ce-i drept, cand lucrezi de acasa si iti piere cheful sau esti suparata, nu prea ai cu cine vorbi, asa ca de multe ori prefer sa nu ma mai loghez decat sa mi se citeasca pe fata starea pe care o am.
Alessia

Asta este un alt motiv pentru care in studio se castiga foarte bine. Chiar daca ai o zi mai putin buna, cu siguranta in scurt timp dupa ce ajungi la studio vei uita de acest lucru si ziua se va transforma intr-una foarte buna.
Sunt foarte multumita de acest studio si sunt si mai multumita ca noaptea pot dormi linistita deoarece stiu ca si din punct de vedere legal totul este in regula.
No avatar
Alyona

buna:) in ce judete au studiouri?:)
No avatar
Iulia

Alyona;6905 wrote: buna:) in ce judete au studiouri?:)

Buna, in Iasi este studioul, dar ofera cazare gratuita la o vila unde sunt numai fete care lucreaza si ele in studio. Au toate conditiile acolo si in plus, toate modelele beneficiaza de transport gratuit si multe altele :).
No avatar
bug.dan

Daca ar exista un studio ca acesta si pentru modelele de sex masculin, ce bine ar fi. Sunt sigur ca si noi am putea castiga destul de bine daca am avea astfel de conditii. Ma mai uit uneori la modelele de sex masculin de top de pe site-uri si imi dau seama ca exista cineva in spatele lor care i-a ajutat sa ajunga la acest nivel, de unul singur este foarte greu. Respectul, increderea, seriozitatea si legalitatea sunt cu adevarat cele mai importante elemente pentru a avea succes.
No avatar
raini

bug.dan;6908 wrote: Daca ar exista un studio ca acesta si pentru modelele de sex masculin, ce bine ar fi. Sunt sigur ca si noi am putea castiga destul de bine daca am avea astfel de conditii. Ma mai uit uneori la modelele de sex masculin de top de pe site-uri si imi dau seama ca exista cineva in spatele lor care i-a ajutat sa ajunga la acest nivel, de unul singur este foarte greu. Respectul, increderea, seriozitatea si legalitatea sunt cu adevarat cele mai importante elemente pentru a avea succes.

Ai dreptate, bug.dan. Eu colaborez cu Lucky Studio, dar de acasa, nu din studio. Incerc sa am conditii optime pentru videochat, dar evident ca nu pot compara cu activitatea pe care as putea sa o desfasor in studio. Ce ma incanta foarte mult este profesionalismul de care ei dau dovada si faptul ca mereu ma ajuta atunci cand am nevoie. Este esential sa stii ca te poti baza pe cineva in momentul in care colaborezi cu un studio.
No avatar
Camelia

Raini, conteaza extem de mult sa stii ca studioului ii pasa de tine si ca te ajuta in orice situatie, indiferent de natura ei. Cand eram in cautarea studioului perfect (si iata ca l-am gasit: Lucky Studio), primul lucru care mi-a atras atentia au fost camerele. Mai apoi, faptul ca au personal feminim pentru fiecare departament. Fetele de la make-up si foto sunt foarte de treaba. Spun de ele pentru ca in fiecare luna am cate o sedinta foto si de fiecare data ma simt rasfatata si apreciata.
Nu este de mirare ca fetele castiga in studio sumele astea impresionante de bani: au totul la dispozitie: conditii exceptionale, make-up, foto, ajutor 24/24 si cu siguranta primesc sfaturi minunate de la traineri.
No avatar
raini

Poate ca pentru persoanele care nu au nici o legatura cu videochatul, sumele astea par ireale. Sunt cat se poate de reale. Mai mult de atat, nu trebuie sa muncesti zi de zi, timp de nu stiu cate luni pentru a le castiga. 5673 lei este o suma mare , dar nu imposibil de castigat. Pentru modele este o suma pe care o castiga in cateva zile, sau daca sunt si mai norocoase, intr-o singura zi, pe cand un om cu un job obisnuit, nici nu viseaza la sumele astea.
No avatar
Camelia

Cand am vazut clipul de la Praga si faptul ca studioul a fost prezentat de cei de la Flirt4Free, am fost super mandra ca am ales sa colaborez cu ei. Cate studiouri au onoarea de a vizita sediul unui site de profil si de a fi prezentati de ei ? :">:">
Scrie răspuns