Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Antonia

Asa este Ivonne! Echipa Lucky Studio chiar munceste enorm in fiecare zi pentru a ne sprijini. Asa cum am mai spus, vizita trainerilor la Praga, la Flirt4Free ne-a fost de mare ajutor si in mai putin de o luna s-a vazut acest lucru si in portofelele noastre :)
Daria

Uauuu! Am ramas foarte placut impresionata de acest studio! Totul e perfect! Camerele arata minunant, modul de gandire, perspectiva conducerii, fetele care lucreaza aici, absolut totul este complet diferit de ce am intalnit pana acum.
No avatar
Antonia

Asa este Ivonne! Lucky Studio ofera corectitudine si seriozitate in proportie de 100% si daca doresti sa colaborezi cu ei, acesta este singurul lucru care ti se cere.
No avatar
Miriam

Pai doar asa poti castiga suma de 5673 lei, fiind corecta si serioasa!!! :D Scuze, dar eu am ramas blocata la aceasta suma! Cand te ganesti ca suma aceasta este echivalenta cu salariul minim pe economie pentru jumatate de an si ea i-a castigat in cateva ore! Cum sa nu iti ramana gandul acolo? :-O
No avatar
Antonia

Miriam, ai facut si calcule exacte :)) chiar ai fost impresionata! Este evident faptul ca in acest job se castiga foarte bine daca iti alegi cu atentie studio-ul cu care colaborezi! Este foarte important faptul ca totul este legal si nu stai cu griji ca poti fi trasa oricand la raspundere pentru munca la negru. Am auzit ca au fost cazuri in care s-au intocmit si dosare penale unor modele ce nu lucrau legal!
Deci fetelor trebuie sa alegem sa fim corecte, serioase si legale! :D
No avatar
Alice

Sa castigi 5673 lei in numai 8 ore, asta inseamna determinare, seriozitate si sprijin din partea intregii echipe. Prin astfel de castiguri se reflecta atat efortul depus de catre model, dar si efortul depus de intregul staff al studioului deoarece este destul de greu sa ajungi la astfel de sume intr-un timp atat de scurt lucrand pe cont propriu sau la un studio fara experienta.
Alessia

LuckyStudio este primul studio pe care l-am ales cand am inceput sa lucrez in acest domeniu, si chiar se poate ajunge la astfel de castiguri. Atmosfera de aici este super ok, sunt foarte multumita de toate aspectele, chiar am avut noroc ca am ales din prima acest studio si nu am nimerit cine stie pe la ce studiouri dubioase.
No avatar
bug.dan

Asa studio mai zic si eu! Cate studiouri din tara asta au curajul sa faca un videoclip despre legalitate in videochat si sa il puna pe site-ul lor. Asta inseamna cu adevarat transparenta si corectitudine.
No avatar
Alice

Alessia, am vazut ca intr-unul din videoclip-uri este prezentat si faptul ca modelele sunt machiate inainte de intrarea in tura. Eu colaborez cu acest studio dar lucrez de acasa si trebuie sa imi fac singura machiajul, care cu siguranta nu se compara cu cel profi facut in studio. Nu mai zic de faptul ca nu am folosit niciodata gene false de diferite culori. Incep sa ma gandesc serios la faptul ca nu ar strica sa incerc sa lucrez din studio ;;)
No avatar
Iulia

Buna fetele, eu tot la Lucky Studio lucrez si chiar este adevarat ceea ce este prezentat in aceste video-uri. Mai demult am renuntat la acest job din motive personale, dar dupa un timp am vrut sa reincep si am incercat la un alt studio. Sincer, nu s-a comparat cu Lucky Studio, asa ca am revenit din nou la el. Pentru mine, acesta este studioul care mi se potriveste cel mai bine. Sunt multe aspecte care imi plac aici, de la plata zilnica, pana la partea de implicare a tuturor persoanelor care lucreaza in aceasta echipa :).
Scrie răspuns