o mica lamurire va rog

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
loginOFF

Salut,
sunt cam adormit si am doua nelamuri pe care sper sa aflu de la voi:
1. cont paypa: stiti cumva daca cel care pune bani din contul lui in contul meu afla numele real sau ramane doar cu adresa de email creata special pentru videochat?
2. Care este rata de conversie din credit in $ la flirt4free si cum se plateste.
3. dupa ce primesti factura la jasmin cat timp trece pana pune bani in cont.

Multumesc anticipat
No avatar
DivaStudios

Buna!
1. Da, pe paypal iti poate vedea numele si mailul
2. Noi nu lucram cu flirt4free , speram ca te poate ajuta altcineva
3. Pe jasmin primesti banii in data de 10 si 25 ale lunii, plus, minus o zi, doua.
No avatar
dreamofsummer

DivaStudios;6874 wrote: Buna!
1. Da, pe paypal iti poate vedea numele si mailul
2. Noi nu lucram cu flirt4free , speram ca te poate ajuta altcineva
3. Pe jasmin primesti banii in data de 10 si 25 ale lunii, plus, minus o zi, doua.

Din fericire, nu-ti poate vedea numele real...daca ti-ai creat contul cu orice alt nume decat cel real. Eu am unul cu nickname-ul meu, si acesta este singurul lucru care se poate vedea. Mi s-a confirmat de multiple ori de catre amicii mei care-mi trimiteau bani la un moment dat pentru niste tablouri pe care le faceam.

Mentiunea pentru Jasmin este ca banii se dau cu o luna intarziere. Astfel, pentru perioada (sa zicem) 1 Februarie-15 Februarie, vei primi banii pe data de 10 MARTIE (aproximativ, minus o zi sau doua).
No avatar
loginOFF

Multumesc pentru raspunsuri
Scrie răspuns