Femeile si sexul: 10 lucruri care iti influenteaza viata sexuala
Cu cat prinzi mai multa experienta in acest domeniu, cu atat inveti mai multe lucruri despre tine si nu numai. Am cunoscut tot felul de oameni pe aceste site-uri iar nevoia de bani pe care am avut-o la inceput m-a facut sa accept anumite fantezii de-ale membrilor pe care in viata reala cu siguranta nu le-as fi incercat. Nu am fost o persoana dezinhibata, deschisa la astfel de provocari, dar cu timpul m-am obisnuit cu tot felul de cerinte si chiar mi se par in regula acum, multe dintre acestea fiind foarte ok de pus in practica in viata reala, cu exceptia unor fetish-uri duse la extrem.
Cred ca pe fiecare dintre noi ne-a ajutat acest job sa ne redescoperim, sa ne cunoastem mai bine. Asa cum a spus si Alice, acceptand fanteziile membrilor am descoperit noi placeri proprii, la care probabil nu m-as fi gandit. Lucrand in acest domeniu am reusit sa trec acele bariere impuse de mentalitatea majoritatii, mentalitate cu care suntem indoctrinati inca de la nastere pentru a fi acceptati in societate.
Acest job iti poate oferi o multitudine de satisfactii, nu doar materiale!
Acest job iti poate oferi o multitudine de satisfactii, nu doar materiale!