Aveti momente bisexuale ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
TibbyTyb

Nu cred ca sunt singurul care are cate un gand bisexual asa de curiozitate :)) Sper ca nu deranjez pe nimeni cu intrebarile mele dar fiind mai nou pe forum si cum toti sunteti mai deschisi in legatura cu videochatul m-am gandit sa-mi impart curiozitatile cu voi :))
No avatar
anastasia

Buna, TibbyTyb
Nu deranjezi pe nimeni adresand intrebari. Suntem aici ca sa vorbim sincer, sa impartasim experiente si sa invatam. Nu am avut ganduri de acest gen pana acum, de cand ma stiu am fost atrasa doar de barbati. Cred totusi ca nu este un lucru gresit sa fii atras si de barbati si de femei in acelasi timp, depinde care parte domina :"> Incearca-le si tu pe amandoua si decizi .
Am citit cateva articole interesante pe net, scrise fie de psihologi, fie de persoane care au vrut sa dezbata teoria bisexualitatii. Acesta este unul dintre linkuri, daca esti interesat sa citesti.

http://www.thesexist.ro/bisexualitatea-580.html
No avatar
raini

Pe mine nu m-au atras niciodata barbatii.
Cred ca e ceva normal sa fii curios si sa incerci sa afli cat mai multe, sa te descoperi in primul rand, iar asta poti face doar experimentand. Oricum important este sa existe o masura. Eu prefer sa fiu multumit ca am incercat ceva, decat sa regret ca nu am avut curajul necesar. Ai incercat vreodata / ai avut experiente ce tin de bisexualitate sau a ramas la stadiul de "gand" ?
No avatar
Antonia

Pai mi se pare super tare! Asta inseamna ca nu iti este greu sa practici acest job, te si distrezi, imbini utlul cu placutul. ;;)
No avatar
Miriam

Fiecare dintre noi avem si partea bi :) Bisexualitatea este atat fizica, cat si psihica, insa de multe ori ramane doar la stadiul de idee.
Carina

Nu am avut ganduri de acest gen,insa un cuplu format din 2 femei ar avea mare succes pe site-uri.Cred ca aceasta este una dintre cele mai comune fantezii ale barbatilor.
Clara

Party-urile pe flirt ies minunate cu cel putin daoua fete, am facut si eu unul si am facut 7000 de credite. Vreau sa imi mai programez unul si imi propun sa fac si mai mult. :P
Alessia

Toti oamenii au o latura feminina si una masculina, dar la unele persoane una dintre aceste 2 laturi predomina mai mult. Cei care au cele 2 laturi aproape in egala masura, pot avea tendinta de bisexualitate. Este necesar sa poti experimenta cele 2 laturi pentru a te decide in care dintre cele 2 te regasesti cel mai bine, asta in cazul doresti sa ramai pe una singura. Poti avea surpriza de a te simti in largul tau in ambele situatii, dar cel putin nu vei regreta ceea ce nu ai incercat.
No avatar
Alice

Am vazut 3some pe site-urile de videochat, 2 baieti si o fata. Se poate incerca aceasta combinatie, mai ales daca toti 3 sunteti deschisi in ceea ce priveste acest subiect, cred ca ati avea succes. Nu stiu exact cam cat de rentabil este din punct de vedere financiar avand in vedere ca banii se impart la 3, dar nu ar strica sa experimentati. Oricum, trebuie sa cunosti destul de bine persoanele respective, sa poti avea incredere ca aceasta activitate in 3 nu va fi divulgata apropiatilor, stim deja care este gandirea oamenilor care nu stiu exact despre ce este vorba in acest domeniu.
Sunt multe persoane care, desi simt o oarecare atractie pentru acelasi sex, refuza sa fie deschisi din acest punct de vedere din frica de a nu da in partea cealalta, iar unele dintre aceste persoane chiar discrimineaza alti oameni din cauza alegerilor sexuale pe care le fac (bisexualitate sau homosexualitate).
Consider ca cel mai important este sa privim omul prin ceea ce este el, prin faptele sale si nu prin alegerile sale in ceea ce priveste sexul/dragostea.
No avatar
Filip

Normal ca succesul este mai mare cand sunt mai multe femei. Cu cat sunt mai multe femei cu atat este mai placut si mai atractiv pentru barbati.
Scrie răspuns