Avantaje si dezavantaje in a fi model la studio sau model independent

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ruxandra

Multumesc mult,Antonia! Iti doresc o zi cat mai frumoasa! :*
No avatar
ReGina

Din punctul meu de vedere este mai avantajos sa lucrez din studio ,chiar daca studioul incaseaza un comision mai mare decat daca as lucra de acasa.Lucrand in studio, consider ca am un job normal,nu am nici o cheltuiala si am ocazia de a lucra in camere cu design deosebit.
No avatar
printzesa.mik

Cel mai bine este sa lucram din studio,spun acest lucru deoarece mi-am dat seama singura.Am lucrat timp de 1 ani si 8 luni in studio,apoi m-am hotarat sa lucrez de acasa.Vroiam sa ma loghez cand aveam chef,sa nu fie necesar sa merg pana la studio,desi aveam transportul asigurat si ajungeam la munca in cateva minute.Acasa...totul a mers contrar asteptarilor,membrii se saturasera de acelasi decor,aveam un program instabil de lucru,fara chef de make-up.Astfel,castigurile mele,s-au redus semnificativ,la jumatate.
Dupa 2 saptamani,m-am reintors in studio.Wow!Parca totul este mult mai frumos,imi era dor de toate fetele prietenoase,de camerele cu tematica diferita,de domnisoarele trainer...Simt ca am un job adevarat,merg la munca ca oricare om normal,termin programul dornica sa ajung acasa...Asa trebuie sa fie,sa simt ca traiesc si sa scap de monotonie.
No avatar
IAndreea

Eu am inceput acum 4 ani la un studio, era ok-ish, adica studioul nu era nou dar avea sediul nou in orasul nostru, am avut noroc ca aveau experienta pe domeniul tehnic si m-au putut ajuta sa cresc contul repede( da se poate face bani si de pe o canapea rabatata langa un perete cu stick-er lipit airea haha ) , dupa jumatate de an au pus la punct si decorul, am crescut cu studioul si a fost frumos dar sti cum suntem noi femeile, vrem mai mult si nu realizam cate costuri implica sa lucrezi de acasa, am avut norocul ca studioul a fost decent si m-au lasat sa plec fara amenintari cum fac altele. De acolo m-am dus in jos usor, nu plateam procent dar nu aveam nici un ajutor, lucram jumate din programul de la studio si castigurile erau pe masura, tot jumate . Iar lucrul ce m-a facut sa ma re-intorc la studio a fost singuratatea. Ii foarte dificil de acasa, esti singura si nu sti daca traficul slab ii din cauza ta sau pur si simplu nu ii, nu mai ai colege sa intrebi cum ii pe la ele etc, nu ai motivul ala sa iesi din casa, sa iei umpic de aer proapat pana la studio, sa mai comunici cu colegele/personalul, stiu ca nu pare cine stie ce dar te simti mai bine o data ce ai facut umpic de comunicare IRl, acasa in pauza pui haine la spalat si faci supe, la studio in pauza te relaxezi, mai schimbi o idee cu o colega etc Pshihologic face o diferenta fenomenala sa fi stabila emotional o data ce intri online. Si la sfarsitul turei, indiferent de bani, esti frustrata de singuratate
No avatar
Tricky

Buna , as avea cateva nelamuriri. Momentan lucrez intr-un studio dar vreau sa incep sa lucrez independent, as avea urmatoarele intrebari :
1. Cei de la studio imi poti retine contul pe care il am ? (Nickname si parola ) in caz ca da pot reincepe un alt cont pe acel site ca new model ? Sau cum trebuie procedat ?
2.Trebuie sa te inregistrezi la Administratia Financiara? Se poate fara inregistrare ? (As dori daca se poate raspunsuri exacte de la modele care au trecut prin asa ceva nu doar pareri )
No avatar
JessBella

Buna Tricky,
Iti pot oferi un raspuns legat de intrebarile tale despre conturile de la studio. Conturile, in general, trebuie inchise pentru a putea fi deschise altele noi pentru site-uri precum Streamate, Streamray, ImLive, etc. Un studio nu are nici un drept asupra modelelor orice gogosi ar incerca ei sa vanda. In schimb, daca ai ghinionul sa te confrunti cu oameni mai putin profi, risti sa tragi de ei ceva timp pana iti vor inchde conturile pe care le ai deschise la ei. Asadar, ce trebuie sa faci in privinta conturilor este ca in momentul in care demisionezi de la studioul respectiv sa ii rogi sa iti inchida conturile. Apoi iti poti crea altele noi de acasa fara probleme.
Nu vindem vise; le sustinem si le indeplinim!
No avatar
Anna

Buna. Vroiam sa va intreb ce parere aveti despre studioul Alice din Bucuresti si Superstar studio? Multumesc
No avatar
rookie

JessBella;6613 wrote: Buna Tricky,
Iti pot oferi un raspuns legat de intrebarile tale despre conturile de la studio. Conturile, in general, trebuie inchise pentru a putea fi deschise altele noi pentru site-uri precum Streamate, Streamray, ImLive, etc. Un studio nu are nici un drept asupra modelelor orice gogosi ar incerca ei sa vanda. In schimb, daca ai ghinionul sa te confrunti cu oameni mai putin profi, risti sa tragi de ei ceva timp pana iti vor inchde conturile pe care le ai deschise la ei. Asadar, ce trebuie sa faci in privinta conturilor este ca in momentul in care demisionezi de la studioul respectiv sa ii rogi sa iti inchida conturile. Apoi iti poti crea altele noi de acasa fara probleme.

Buna. Ma intereseaza si pe mine pe ce alte site-uri se pot reface conturile sau chiar deschide altele noi. Eu sunt in situatia in care vreau sa fac de acasa iar studioul imi spune ca dureaza peste o luna,o luna jumatate sa mi le inchida pe cele vechi. Nu ma intereseaza neaparat sa le pastrez pe cele vechi (mi-am facut deja un set nou de poze) dar ma frustreaza crunt ca in acest interval luuuung eu nu am cum sa mai fac bani si sigur imi pierd si membrii. Spre exemplu, pe XLove sau pe Adult imi pot face intre timp conturi noi? Mersi.
No avatar
dreamofsummer

Alice studio are cateva poze luate de pe google pe care le-au pus in galeria lor foto ca fiind pozele lor...Cred ca asta spune totul...
No avatar
dreamofsummer

Pe Stream spre exemplu, nu-ti vei mai putea deschide alt cont pentru 6 luni de zile (singura exceptie fiind ca studioul sa-ti dea release la cont si sa trimita mail la ei). Pe Adult iti va lua undeva la 2 luni sa ti se aprobe un cont nou de model independent (daca ti-l aproba si atunci). Pe IMlive si pe LJ se poate crea un cont nou imediat (chiar daca inca ai alte conturi deschise cu studioul). De Xlove nu stiu, imi pare rau.
Si da, studioul iti poate retine conturile (mai ales daca ai semnat un contract de cedare de drepturi). Exista multe studiouri care au exclusivitate si ti se vor pune multe bete in roate, din pacate. cel mai bine este atunci cand pleci de la un studio si vrei sa lucrezi de acasa, sa pleci in conditii bune de pace si armonie :)
Scrie răspuns