Incepand de jos cu videochat-ul. Sfaturi ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
TibbyTyb

Salutare. Mai nou m-am tot gandit cum sa fac niste bani in plus si am zis ca as putea sa incerc prin videochat. Nu am mai practicat aceasta meserie si sunt foarte curios de cum m-as descurca fiind baiat din cate am auzit ii mai greu sa iti faci bani macar aproape cat isi face o fata. Sunt din Oradea dar mam gandit sa incerc in Cluj la un studio sa-mi arate ei cam despre ce ii vorba. Imi puteti recomanda un studio bun?
Alessia

Buna TibbyTyb! Din pacate nu cunosc studiouri in Cluj dar in schimb se poate lucra de acasa in colaborare cu un studio care are posibilitatea sa ofere si training online.
No avatar
Camelia

Salut, TibbyTyb. Nu conteaza ca nu ai experienta sau nu ai mai lucrat in acest domeniu, oricine poate invata. Nu este greu sa faci bani in acest domeniu, important este sa iti dai interesul si sa inveti.
No avatar
TibbyTyb

Stiti cumva vreun studio care colaboreaza si cu baieti ?
No avatar
raini

Eu colaborez cu Lucky Studio. Ei accepta si baieti pentru colaborarea de acasa si sunt foarte in regula. Ofera training online si oricand ai nevoie de ajutor, poti apela -te ajuta de fiecare data.
No avatar
TibbyTyb

Va multumesc pentru ajutor :)
No avatar
anna94

Spor la $$$ :)
Payoneer - Sign up and earn $25
Scrie răspuns