Buna tuturor! Intampin o problema, genul de capcana in care multe dintre noi suntem trase mai mult sau mai putin.
Acum cateva luni am facut schimb de skype cu un membru destul de generos, apoi ne-am dat add pe Facebook. Am avut o problema si m-a ajutat cu niste bani(250euro), bani pe care ar fi vrut fie sa ii returnez, fie sa ii fac privat de ei, etc. Este un membru destul de dificil, asta este concluzia la care am ajuns intr-un final. Ma streseaza, ma tot intreaba pe Facebook ce fac, cand intru online, imi scrie ca-i e dor de mine. Am descoperit la un moment dat niste filmulete cu mine pe net, 3 la numar, unde mi s-a parut ciudat ca pronuntasem numele lui si faceam in acel ,,privat" exact ce faceam cu el de obicei. Prin urmare, am suspectat ca el m-ar fi inregistrat si postat pe net.
L-am sters de pe Facebook spunandu-i ca am si eu viata mea personala si ma irita sa imi scrie incontinuu. M-a implorat sa il adaug inapoi si am facut-o, fiindu-mi teama sa nu cumva sa se intample ceva neplacut(unei alte fete cu care el vorbea, romanca fiind si ea, i s-a intamplat ca un profil necunoscut pe FACEBOOK sa ii posteze fotografii cu ea si prietenul ei - lucra la cuplu - fix pe pagina liceului pe care-l absolvise). Speriata ca nu cumva el sa fie si sa imi faca asa ceva si mie, l-am adaugat din nou si ne-am reluat ,,relatia".
Nu stiu ce sa fac, cum sa scap de el? Am ajuns sa nu mai pot intra online pt. ca el ma urmareste tot timpul, imi e teama sa imi mai arat fata pe site - si de la acea intamplare nu am mai facut-o, iar incasarile mi-au mai scazut.
Ce as putea face? Sa-mi inchid contul de Facebook? Sa-i spun ca m-am ,,lasat" de videochat si sa lucrez pe alt site decat Chaturbate si MFC? I-am spus la un moment dat ca vreau sa renunt si a spus ca imi doreste sa fac asta cat mai repede daca asa imi va fi mai bine.
Ajutati-ma cu un sfat, va rog, simt ca o iau razna si mi-e teama sa nu fac un alt pas gresit.
Schimb de date personale cu un membru. Cum sa scap de el?
Am facut primul pas: i-am spus ca prietenul meu e gelos si ca am decis sa sterg de pe Facebook ,,toti" prietenii virtuali. De fapt, il am doar pe el in lista. Mi-a spus ca e trist ca m-a pierdut ca prieten si ca spera sa ma vada curand, ca-i e dor de mine -> adica sa-i spun daca intru online.
Loli;6432 wrote: Am facut primul pas: i-am spus ca prietenul meu e gelos si ca am decis sa sterg de pe Facebook ,,toti" prietenii virtuali. De fapt, il am doar pe el in lista. Mi-a spus ca e trist ca m-a pierdut ca prieten si ca spera sa ma vada curand, ca-i e dor de mine -> adica sa-i spun daca intru online.
Buna Loli, daca acest membru este de pe mfc, este bine sa renunti la acest site, nici chaturbate-ul nu este sigur...nu te gandi ca ai scapat doar ca i-ai spus ca prietenul tau este gelos...astfel de site-uri iti aduc numai probleme, cauta site-uri serioase unde membrii au bani si demnitate nu sa se coboare la skype pentru 2 dolari in plus, este clar ca acei membri nu au bani si implicit nu castigi mare lucru stand de vorba si riscandu-ti intimitatea si viata cu astfel de oameni dubiosi de pe site-uri de 2 lei. Viata, intimitatea, familia, prietenii, demitatea ta sunt lucruri nepretuite, crezi ca merita 250$ sa-ti naruiasca totul cand acesti bani tu ii faci in cateva ore pe site-uri cum ar fi: Jasmin, Flirt4Free, Imlive, etc? Tu stii foarte bine raspunsul, cauta-l in interuiorul tau si il vei gasi...astfel vei scapa cu usurinta de acest om.
Buna Loli, daca acest membru este de pe mfc, este bine sa renunti la acest site, nici chaturbate-ul nu este sigur...nu te gandi ca ai scapat doar ca i-ai spus ca prietenul tau este gelos...astfel de site-uri iti aduc numai probleme, cauta site-uri serioase unde membrii au bani si demnitate nu sa se coboare la skype pentru 2 dolari in plus, este clar ca acei membri nu au bani si implicit nu castigi mare lucru stand de vorba si riscandu-ti intimitatea si viata cu astfel de oameni dubiosi de pe site-uri de 2 lei. Viata, intimitatea, familia, prietenii, demitatea ta sunt lucruri nepretuite, crezi ca merita 250$ sa-ti naruiasca totul cand acesti bani tu ii faci in cateva ore pe site-uri cum ar fi: Jasmin, Flirt4Free, Imlive, etc? Tu stii foarte bine raspunsul, cauta-l in interuiorul tau si il vei gasi...astfel vei scapa cu usurinta de acest om.
Multumesc tare mult pt. raspunsul tau, Clara. Sincer, da, dupa ce se incheie perioada asta as vrea sa incerc un alt sit, insa nu sunt foarte decisa catre care sa ma indrept. Dintre cele enumerate de tine(sau altele), catre care sa ma indrept? Calculatorul meu tine 2-3 site-uri doar, dintre care unul este XModels/XCams si pe care imi merge destul de bine(membrul respectiv nu stie de el).
Multumesc tare mult pt. raspunsurile voastre.
In alta ordine de idei, cum ar fi mai bine sa procedez? Sa ii inapoiez omului banii(o sa mor de ciuda), sa il blochez fara drept la replica(nu stiu cat de indicat ar fi) sau sa ii spun ca am decis sa imi trasez o linie intre viata personala si ceea ce fac, practic intre viata mea si job si ca de acum incolo, daca va vrea sa ma vada/sa vorbim, atunci ne ,,vedem" doar pe site?
Cum credeti ca ar fi mai bine?
Sau sa las totul deoparte si sa ma indrept catre un studio? In ultimul timp mi-e tare greu sa imi organizez timpul de acasa si intru din ce in ce mai rar.
In alta ordine de idei, cum ar fi mai bine sa procedez? Sa ii inapoiez omului banii(o sa mor de ciuda), sa il blochez fara drept la replica(nu stiu cat de indicat ar fi) sau sa ii spun ca am decis sa imi trasez o linie intre viata personala si ceea ce fac, practic intre viata mea si job si ca de acum incolo, daca va vrea sa ma vada/sa vorbim, atunci ne ,,vedem" doar pe site?
Cum credeti ca ar fi mai bine?
Sau sa las totul deoparte si sa ma indrept catre un studio? In ultimul timp mi-e tare greu sa imi organizez timpul de acasa si intru din ce in ce mai rar.
Buna, Loli
N-as vrea sa critic comportamentul tau, pentru ca nu sunt in masura sa fac asta si nu acesta este scopul Forumului, ci sa ne ajutam intre noi, sa ne dam sfaturi si sa ne informam.
S-a scris extrem de mult despre schimbul de date, fapte reale, concrete, din care avem multe de invatat. Principalul lucru pe care trebuie sa il stim inca de cand incepem sa lucram in acest domeniu este sa refuzam categoric orice schimb de date, indiferent de suma promisa sau de viata de vis pe care membrul o promite. De ce sa avem de suferit mai tarziu ?!
Revenind la problema ta, cel mai bine, parerea mea, este sa tai raul de la radacina si sa ii spui membrului verde-n fata adevarul, nu pe ocolisuri. Dintr-o minciuna dai intr-alta si tot asa. Este ca un lant vicios din care nu mai scapi niciodata daca nu zici adevarul complet. Intrerupe orice legatura cu membrul, sterge-ti conturile de pe MFC, Chaturbate...eu nici nu le mai consider site-uri de videochat. Orienteaza-ti atentia spre site-uri serioase,care isi respecta modelele si le protejeaza identitatea.
Ar trebui sa fie o lectie pentru toata lumea aceasta intamplare si de asemenea si ceea ce a patit fata despre care povesteai.
Si ca sa fiu sincera pana la capt, 250 de euro este o suma infima. Oricum nici daca ar fi fost o suma mai are nu merita toata suferinta si toata ingrijorarea!!! Daca muncesti cinstit, nu regreti. Daca te bucuri la sume de bani castigate necinstit, pierzi mult mai mult.
Incearca sa te calmezi, sa iei lucrurile pas cu pas si vei vedea ca totul se va rezolva mai devreme sau mai tarziu.
N-as vrea sa critic comportamentul tau, pentru ca nu sunt in masura sa fac asta si nu acesta este scopul Forumului, ci sa ne ajutam intre noi, sa ne dam sfaturi si sa ne informam.
S-a scris extrem de mult despre schimbul de date, fapte reale, concrete, din care avem multe de invatat. Principalul lucru pe care trebuie sa il stim inca de cand incepem sa lucram in acest domeniu este sa refuzam categoric orice schimb de date, indiferent de suma promisa sau de viata de vis pe care membrul o promite. De ce sa avem de suferit mai tarziu ?!
Revenind la problema ta, cel mai bine, parerea mea, este sa tai raul de la radacina si sa ii spui membrului verde-n fata adevarul, nu pe ocolisuri. Dintr-o minciuna dai intr-alta si tot asa. Este ca un lant vicios din care nu mai scapi niciodata daca nu zici adevarul complet. Intrerupe orice legatura cu membrul, sterge-ti conturile de pe MFC, Chaturbate...eu nici nu le mai consider site-uri de videochat. Orienteaza-ti atentia spre site-uri serioase,care isi respecta modelele si le protejeaza identitatea.
Ar trebui sa fie o lectie pentru toata lumea aceasta intamplare si de asemenea si ceea ce a patit fata despre care povesteai.
Si ca sa fiu sincera pana la capt, 250 de euro este o suma infima. Oricum nici daca ar fi fost o suma mai are nu merita toata suferinta si toata ingrijorarea!!! Daca muncesti cinstit, nu regreti. Daca te bucuri la sume de bani castigate necinstit, pierzi mult mai mult.
Incearca sa te calmezi, sa iei lucrurile pas cu pas si vei vedea ca totul se va rezolva mai devreme sau mai tarziu.
Buna, Camelia! Multumesc din suflet pt. raspunsul tau. Trebuie sa recunosc ca am fost placut surprinsa de toate raspunsurile primite si chiar am simtit ca au fost trimise cu bunavointa si critica retinuta, nu manifestata intr-un mod nepotrivit. Am mai pus intrebarea si pe un alt forum si am primit doar raspunsuri ironice si rautacioase.
I-am spus membrului ca vreau sa intrerup legatura atat cu el, cat si cu celelalte persoane care au skype-ul meu, sa mi-l inchid. Initial s-a suparat si mi-a spus ca el e doar un ,,customer" pt. mine...I-am spus ca de acum incolo ne vom ,,auzi" doar pe Chaturbate. A venit, am stat de vorba pe CB ca de obicei, a fost totul ok, ca si inainte. I-am spus ca ma simt mult mai bine acum ca am rupt ,,legaturile" astea si mi-a spus ca se bucura daca mie mi-e bine.
Sper sa nu am probleme in continuare, eventual o sa incerc sa ma rup intr-un timp mai indelungat de el si de site-urile unde el ma stie. Pe MFC oricum nu mai intru, doar pe Chaturbate, unde mi-a mers cel mai bine pana acum, fara sa fac ,,de toate" si fara sa stau dezbracata in free...poate doar un flash, o aia
Pe viitor o sa-mi fie invatatura de minte. Poate asta nu e atat de rau intentionat si nici nu ar avea banii suficienti sa vina dupa mine(din ce stiu eu, are 24 de ani si lucreaza nu pe un salariu enorm), dar data viitoare, la un astfel de pas gresit - as putea da peste unul cum sunt atatia sariti, care ar fi dispus sa vina sa ma caute la usa doar pt. a-mi face rau.
I-am spus membrului ca vreau sa intrerup legatura atat cu el, cat si cu celelalte persoane care au skype-ul meu, sa mi-l inchid. Initial s-a suparat si mi-a spus ca el e doar un ,,customer" pt. mine...I-am spus ca de acum incolo ne vom ,,auzi" doar pe Chaturbate. A venit, am stat de vorba pe CB ca de obicei, a fost totul ok, ca si inainte. I-am spus ca ma simt mult mai bine acum ca am rupt ,,legaturile" astea si mi-a spus ca se bucura daca mie mi-e bine.
Sper sa nu am probleme in continuare, eventual o sa incerc sa ma rup intr-un timp mai indelungat de el si de site-urile unde el ma stie. Pe MFC oricum nu mai intru, doar pe Chaturbate, unde mi-a mers cel mai bine pana acum, fara sa fac ,,de toate" si fara sa stau dezbracata in free...poate doar un flash, o aia
Pe viitor o sa-mi fie invatatura de minte. Poate asta nu e atat de rau intentionat si nici nu ar avea banii suficienti sa vina dupa mine(din ce stiu eu, are 24 de ani si lucreaza nu pe un salariu enorm), dar data viitoare, la un astfel de pas gresit - as putea da peste unul cum sunt atatia sariti, care ar fi dispus sa vina sa ma caute la usa doar pt. a-mi face rau.
Buna Loli! Imi pare tare rau sa aud ca si tu treci printr-o perioada mai putin placuta si de asemenea imi pare rau ca nu ne-ai vizitat forumul mai devreme. Poate daca ai fi citit toate povestirile scrise aici pe aceasta tema, nu ai fi facut si tu aceeasi greseala. Important este ca ai realizat la timp ca nu e ok ce ai facut si sa speram ca tu vei fi mai norocoasa si toata aceasta poveste se va incheia aici.
Trebuie sa retinem si sa ne repetam in gand ori de cate ori este nevoie ca nu putem avea deloc incredere in membrii de pe site-uri; pot avea si steluta in frunte ca pana la urma tot niste necunoscuti sunt, indiferent de cate ore am petrecut cu ei in privat. In spatele "mastii" aratata la camera, pe site, se poate asunde o personalitate infioratoare capabila de lucruri greu de imaginat.
Iti doresc mult succes in continuare, spor la banuti si mare atentie! :*
Trebuie sa retinem si sa ne repetam in gand ori de cate ori este nevoie ca nu putem avea deloc incredere in membrii de pe site-uri; pot avea si steluta in frunte ca pana la urma tot niste necunoscuti sunt, indiferent de cate ore am petrecut cu ei in privat. In spatele "mastii" aratata la camera, pe site, se poate asunde o personalitate infioratoare capabila de lucruri greu de imaginat.
Iti doresc mult succes in continuare, spor la banuti si mare atentie! :*
Buna Loli, stiu ca astfel de greseli pot distruge viata unei persoane dar ma bucur enorm de mult ca totul este bine acum si ca ai gasit curajul sa tai raul de la radacina. Sper ca din ce in ce mai multe fete sa inteleaga ca nu este o idee buna desi tentatia este mare deoarece sunt multi membri care promit marea cu sarea iar unii dintre ei au probleme psihice si pot privi o astfel de "relatie" ca fiind una de genul "tu trebuie sa fii la dispozitia mea pentru ca eu iti trimit bani".
Buna,Loli!Daca as fi in locul tau,in primul rand mi-as inchide contul de Facebook si as renunta sa mai lucrez pe aceste doua site-uri,Chaturbate si Mfc,oricum nu sunt site-uri serioase.Cu siguranta,as rupe orice legatura cu el,nu i-as raspunde la mesaje,etc.Sunt sigura ca intr-o scurta perioada de timp nu o sa ma mai caute si o sa-si gaseasca alt model sa sufoce.