Caut loc de munca de acasa :D

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
homechat

Dupa cum spune si titlul sunt baiat(20 ani) si vreau sa ma angajez la un studio.
Vreau sa imi desfasor activitatea de acasa.
Detin un calculator bun(i5-6600k 8gb ram ddr4 etc..) logitech c920 si un apartament in care stau singur.
Pot sa ma tin de un program strict fara abateri.
Sunt serios si am tot timpul necesar pentru acest job.
O sa incerc pe viitor sa fac o sedinta foto profesionala si sa achizitionez lumini.
nu stiu daca am voie sau daca este recomandat sa postez poze cu mine
No avatar
Antonia

Bun venit pe forum si in acest domeniu :)
Achizitionarea luminilor este importanta pentru a reda o imagine cat mai profi pe site-uri. Degeaba ai camera video performanta daca nu ai lumina buna, decor adecvat.
Fotografiile si teaserele video sunt de asemenea foarte importante! Este indicat sa le actualizezi cat mai des, sa vii mereu cu noutati, de pe urma acestora ai nenumarate castiguri.
Eu iti recomand Lucky Studio pentru colaborare, aici ai foarte multe beneficii printre care putem enumera si aceste sedinte foto/video pe care ti le ofera studio-ul gratuit.
Daca esti interesat, imi poti trimite un mesaj privat si iti voi oferi toate detaliile necesare.
Mult succes!
No avatar
homechat

am uitat sa precizez eu sunt din bucuresti deci de acele sedinte foto nu ma pot folosi .iti multumesc foarte mult pentru informatii
Scrie răspuns