styl;6217 wrote: @dreamofsummer, se pare ca, nu intelegi un aspect IMPORTANT al acestui forum:
Toti oferim AJUTOR in limita timpului disponibil
Nimeni nu solicita bani pentru crearea de conturi, iar cel ce o va face primeste BAN din start.
Despre legalitate sunt destul topicuri scrise cu subiect si predicat pe forum, cine vrea le citeste, cine nu, nu.
A nu sti sa creezi un cont de acasa si a face performanta pe un site sunt 2 lucruri total diferite, poate fata nu stie parti "tehnice/administrative" dar o data depasite, daca, vorbeste fluent o limba straina poate ajunge sa ofere si lectii despre cum sa ajungi un model de succes, nu amesteca taratele cu faina....
A, recomanda un studio este una, si a, directiona din start catre un studio este alta, putea-i foarte bine sa spui ca, la un studio va fi mai bine, atunci cand, modelul revenea pe forum si spunea ca, nu merge si ce sa faca, dar tu, nici macar nu ai lasat-o sa isi exprime un punct de vedere si...tronc cu studioul, este destul timp si pentru asta si modelul va realiza singura daca si cand va fi nevoie sa solicite o, oferta vis-a-vis de un studio, pana atunci insa....va mai curge multa apa pe dunare.
Si ultima remarca,incearca sa te adaptezi stilului acestui forum, aici oferim tot ce se poate si nu impunem nimic, vrei sa fi de ajutor? atunci implica-te, daca nu vrei sau nu ai "timp disponibil" asa cum afirmai mai sus, atunci te rog sa iti reti remarcile pentru tine si sa folosesti timpul pierdut pe forum in folosul tau, si....nu, eu nu am asa mult timp liber precum crezi, am de gestionat o suita de domenii si peste 2000 de modele ca, webmaster, dar...printre picaturi, in timp ce scot sau introduc un model pe vreun site deoarece consider ca, nu aduce, sau va, aduce trafic pentru mine, mai intru si pe aici si pot scrie cateva randuri de AJUTOR sau de ATENTIONARE,ori sa ofer un BAN acolo unde este cazul!
NU AM RECOMANDAT UN STUDIO!!!!!! Te rog foarte mult sa citesti ce am scris....fata dinaintea mea a recomandat un studio, eu nu! Eu i-am spus ca o sa-i fie greu si i-am urat bafta!!! nu am cerut bani pt nimic, nu am recomandat sa meraga la studio...i-am adresat niste intrebari. una dintre ele a fost "Pe ce site vrei sa-ti creezi contul?". Nu ma simt amentinata de un "posibil" BAN pentru ca nu am incalcat nici o regula din regulamentul cu care am fost de acord atunci cand mi-am facut contul. Chiar te-as ruga frumos sa nu ma acuzi de lucruri pe care NU le-am facut. Te cred ca esti webmaster, dar, te rog, e greu sa citesti ce am scris EU si nu fata dinaintea mea? Multumesc pentru intelegere si corectitudine!
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
-
dreamofsummer
"Toti oferim ajutor" - Da, si daca te vei uita un pic peste activitatea mea, vei vedea ca si eu ofer ajutor atunci cand se poate. nu promovez studiouri, nu "racolez" fete, nu fac publicitate mascata. Cred ca m-am adaptat foarte bine forumului, dar pur si simplu nu se poate sa-i dau ajutor unei fete care vrea step by step creare de cont (nici nu mentioneaza ce cont, unde, cum si cand), pentru ca sunt MODEL nu webmaster, nu admin de studio, nu trainer. Consider si ca intrebarile adresate de mine sunt de ajutor unui model care se ia in serios si care nu vrea sa-si faca idei false ca va ploua cu bani. Nu poti sa presupui ca o fata va face multi bani, si sincer,observ ca tu oferi servicii pentru crearea unui studio.Sunt sigura ca te pricepi mult mai bine decat mine. Eu am experienta ca model, si, mai ales, ca model care a lucra un an DE ACASA. Daca eu mi-am pus intrebarile astea, mi se pare normal sa si le puna orice fata care vrea de acasa. Dar, te rog, insistent, sa nu ma citezi incorect si sa spui despre mine lucruri pe care nu le-am spus si nu le-am facut. Citatul tau trebuia indreptat spre cea care a propus direct un studio...care nu eram eu 
-
Cristian-A
Hai salut , are cineva idee , exista in constanta vreun studio care angajeaza baieti? Vreau sa apelez la un studio deoarece nu am experienta , si din cate am citit aici in cele 38 de pagini..
, cea mai buna alegere aceasta ar fii. Va multumesc , Keep the cash coming
Multumesc pt raspuns. Nu stiu cat e de 2 lei studioul sau poate 3 (joking),dar cert e ca am hotarat sa iau situatia in propriile maini. Ieri am stat doar pe 3 siteuri si,surpriza!!! Totul a mers super. Cel putin la trafic si noi membri pt ca la banuti...imi dau seama ca am pierdut muuult pana acum,alergand dupa 50 de iepuri. Nu stiu daca ma mai incadrez la incepatoare (am 5 luni de cand lucrez),ce stiu e ca din a 3a zi de munca am fost logata pe 7 siteuri,mi s-a zis ca ma descurc si ar fi pacat(sic!) asa ca de atunci...asa am ramas. La noi,problema trainerelor e sa te bazaie sa dai din fundulet ca nu ai trafic si nu sa verifice unde in alta parte ar putea fi problema. Asta in conditiile in care eu ma axasem pe "arta conversatiei" si atragerea membrilor care vor mai mult decat "show this,show that"...
In fine,sper sa urmeze vremuri mai bune dupa ce Mercur nu mai e retrograd..
)))))
O zi frumoasa!
In fine,sper sa urmeze vremuri mai bune dupa ce Mercur nu mai e retrograd..
O zi frumoasa!
Tocmai asta este si parerea mea. Decat sa stau mai mult si sa fiu fara chef , prefer cat stau sa fiu plina de viata si cu o atitudine "atragatoare". Eu pun foarte mult accent pe aspectul fizic . Petrec destul de mult timp inainte pentru a ma pregati. Este chiar un sfat pe care pot sa il dau fetelor.
Nu va neglijati
Pana la urma aspectul fizic si atitudinea ne ajuta sa castigam in meseria asta.
Nu va neglijati
Pana la urma aspectul fizic si atitudinea ne ajuta sa castigam in meseria asta.
Eu am lucrat de la studio pe 6 site.uri. de acasa o perioada pe 3 . Pana intr.o zi cand am zis sa incrrc sa lucrez pe unul singur. Cel pe care faceam cei mai multi bani.
Fac aceeasi bani sau poate chiar mai multi acum.
In momentul in care acorzi atentie unui singur site este imposibil sa nu castigi.
Cel putin asta este parerea mea ...
Fac aceeasi bani sau poate chiar mai multi acum.
In momentul in care acorzi atentie unui singur site este imposibil sa nu castigi.
Cel putin asta este parerea mea ...
styl;6236 wrote: Asta este adevarat, cu, cat mai multe site-uri cu atat atentia catre membrii nu mai este aceiasi precum la un singur site sau 2 si castigurile sunt cum sunt, intotdeauna sa castigat cel mai bine lucrand in exclusiv unde ai o suita de avantaje mai ales din partea site-ului care stie ca, lucrezi doar pentru el, mentalitatea unor studiouri cu 4-10 site-uri pe capul unui model este data de insuficienta cunoastere a , acestui business si proasta organizare,din pacate tot mai multe studiouri forteaza modelele sa lucreze pe cat mai multe site-uri.....cele care sunteti la studiouri unde vi se impune sa lucrati consecutiv pe mai mult de 3 site-uri, spuneti-le ...pa-pa...acelea nu sunt studiouri,indiferent cati bani au investit in locatia respectiva,tehnica si decoruri,degeaba ai bani sa ridici un studio palat daca IQ-ul tau de manager de studio este echivalentul unui creier de gaina!
Nu puteai sa o spui mai bine de atat! Perfect de acord.
Nu puteai sa o spui mai bine de atat! Perfect de acord.
Nu vindem vise; le sustinem si le indeplinim!
Mie mi se pare ok ca un studio sa colaboreze cu mai multe site-uri tocmai in ideea de a oferi libertate modelului sa isi aleaga site-ul/site-urile pe care sa lucreze, care sa i se potriveasca. Nu poti obliga un model sa lucreze pe un site atata timp cat nu face bani pe el, nu ii place, nu se simte in largul ei cu membrii de acolo.