Este foarte greu sa gasesti in ziua de astazi persoane care te pot ajuta sa faci pana si sedintele foto pentru site-uri, nu mai zic de conturi......in acest domeniu trebuie la orice pas sa inchei un contract de confidentialitate. Cand se colaboreaza cu un studio serios si cu vechime, un astfel de contract de confidentialitate se semneaza dinainte de a incepe crearea conturilor si de a face sedinta foto, iar asta reprezinta principalul motiv pentru care am ales sa colaborez cu un astfel de studio chiar daca lucrez de acasa.
Mai tarziu depinde doar de noi sa nu dam membrilor informatii personale care ne pot distruge viata.
Discretie in videochat
Dupa parerea mea, ca sa poti face intr-adevar bani in acest domeniu trebuie sa colaborezi cu un studio. Asa cum ai spus si tu Alice, este dificil sa gasesti pe cineva care sa te invete practic tot ce trebuie sa stii ca sa poti ajunge in top: cum sa iti completezi profilul, cum sa vorbesti cu membrii, cum sa ii atragi, cum sa ii refuzi fara sa ii jignesti, ce tinute ti se potrivesc, cum sa pozezi etc. Pentru a invata toate aceste lucruri trebuie sa ai alaturi o persoana (daca nu o echipa) de incredere, pe care sa te poti baza si sa fii sigura ca aceasta nu va divulga secretele tale in nici o situatie (dupa o cearta, o nemultumire, contra cost).
In concluzie, colaborarea cu un studio este cea mai buna alegere deoarece cu ei sigur vei semna contracte de confidentialitate!
In concluzie, colaborarea cu un studio este cea mai buna alegere deoarece cu ei sigur vei semna contracte de confidentialitate!
-
dreamofsummer
Sunt cateva studiouri care-si "obliga" modelele sa apara fie in ziare, fie pe la tv, fie sa faca videoclipuri de promovare pentru ei. chiar de curand ma uitam la cateva fete care au in camere fie postere cu numele studioului, fie rame langa pat cu numele studioului, fie cani cu emblema si numele studioului. Ok, stie familia ta ce faci si nu-ti este rusine! Bravo tie! Si ai mei stiu dar....Ce te faci daca un membru psihopat vede studioul unde lucrezi, intra pe site-ul lor si mai vede si adresa (pentru ca aceste studiouri isi pun adresa completa pe site). Un psihopat de membru poate sa te urmareasca atunci cand ajungi la munca sau cand iesi. Si se pot intampla multe. La un fost studio, acum vreo 4 ani, cand am inceput eu, mi s-au oferit 3000$ sa apar intr-un videoclip care sa fie pus la ei pe site, in care sa spun eu ce bine este acolo. Am refuzat pentru ca prefer sa nu ma trezesc cu obsedati care ma urmaresc non-stop. Dar am avut colege care au acceptat si apoi au fugit mancand pamantul. Nu se merita. Viata si siguranta ta sunt de nepretuit!
Trebuie sa fim discrete din cauza conceptiei celor din jur.Sunt romani plecati in strainatate ce isi fac conturi pe site-uri si care intra pentru a jigni sau a santaja.Din acest motiv le spun membrilor ca sunt din Grecia,incerc sa ma feresc de romani si de cei care au avut tangenta cu Romania.Nu fac schimb de date personale si nu ofer nici o informatie din viata reala.
Ai dreptate dreamofsummer, nu este normal să se procedeze astfel, este clar ca aceste studiouri nu pun preț pe confidențialitate și profita de naivitatea fetelor. Din păcate, așa cum am mai spus, ele nu se gândesc la viitorul lor, la consecințe....tot ce conteaza sunt banii...."e foame de bani" vorba melodiei, trist dar adevărat.
Vai si eu stiu un caz asemanator, o colega foarte apropiata din studioul unde lucram inainte, acum vreo 3 ani, s-a indragostit ea de un italian care era tot o miere, atat de dragut ,romantic , cheltuitor, arata bine.. tot tacamul, si ca fraiera a acceptat sa ii dea datele personale sa ii plateasca bilet de avion , s-a intalnit cu el si de la prima intalnire a luat-o la el acasa si s-a schimbat radical, a batut-o pana a lesinat si s-a trezit la spital, a trebuit sa vina parintii sa o ia inapoi acasa, s-a intors in studio toata vanata, nici machiajul nu ii acoperea ranile, a avut noroc ca parintii nu au aflat ce lucreaza si noi fetele am sustinut-o, am avut grija de ea, nu a judecat-o nici una ca fapta era deja facuta dar asa ne-am invatat toate din experienta ei , eram asa speriate, nici una ca prin minune nu mai era romanca, nu aveam nici conturi media, mail, nici telefon nu mai foloseam, dadeam impresia membrilor ca locuiam in pesteri de frica iar peste tot in studio era plin de afisuri in care se specifica ca schimbul de date personale e absolut interzis si penalizare 5% din venit , au luat-o si ei atat de drastic incat daca specificam tara reala din care proveneam se penaliza cu 50$. Sper sa va speriati si voi restul care cititi, schimbul de date cu necunoscuti e foarte periculos, noi ne bucuram ca coleguta noastra a scapat in viata si acum este bine