Despre zodii si compatibilitatea lor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Clara

In functie de zodii se vede si caracterul persoanei, eu cred in asta pentru ca mi s-a intamplat de prea multe ori sa carecterizez o persoana dupa zodie si sa fie adevarat.
Leticia

Desi de multe ori se potrivesc caracteristicile zodiei cu persoana in cauza,prefer sa nu "judec" persoanele dupa asta.Cel mai bine e sa iei persoana ca atare si sa încerci sa o cunosti inainte sa pui etichete.😁
Money Makes the World Go Round
No avatar
raini

Nu toate caracteristicile unei zodii coincid cu temperamentul real al unei persoane. Am întâlnit persoane care nu au nimic in comun unii cu alții, desi aparțin aceleiasi zodii . Nu impart persoanele în funcție de zodie....Nu are nici o legătură.
No avatar
Ilinca

Pentru a-i tine cat mai mult in privat le dau impresia ca doresc sa aflu cat mai multe lucruri despre ei,asadar apelez la horoscop.Discutam despre zodii,compatibilitati,etc.
Daria

Nu cred ca zodiile au legatura cu bunastarea noastra. E bine sa ai lucruri in care sa crezi, te ajuta uneori sa mergi mai departe, dar totusi omul isi mai face norocul si cu mana lui. ;)
Clara

Aproximativ...nu spun ca sunt toti capricornii la fel sau toti racii etc.
No avatar
ReGina

Ar putea fi un subiect bun de discuție însă trebuie ca membrul să fie interesat de horoscop.În cazul în care acestuia i-ar face plăcere să discutăm pe această temă trebuie să am grijă ca zodiile noastre sa fie compatibile.Mai întâi îl întreb în ce zodie este apoi îi spun și eu.
Scrie răspuns