Sedinte foto la indigo!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
msz_dia

Te-as ruga frumos sa imi stergi postul daca nu este in regula pentru ca mi-se pare o copilarie ce faci tu aici, iar mie nu imi place sa fiu acuza pe nedrept. Poate iei in considerare pentru o secunda si faptul ca nu am avut intentia de a promova pe nimeni, banuiesc ca ti-se intampla des sa dai de astfel de lucruri dar in unele cazuri sunt jigniri nefondate ( eu una asa simt acuzele tale)
No avatar
Alice

Da, este important ca background-ul sa nu distraga atentia de la ceea ce este important. Prea multa culoare sau prea multe elemente nu sunt in regula.

image upload no compression
Clara

Eu merg pe principiul poze cat mai apropiate de adevar, prefer sa stie ce gaseste in camera, oricum membrii mei prefera femei cat mai naturale.
No avatar
anastasia

Indiferent unde aleg sa fac pozele, nu incarc decorul si nici nu am ținute prea elegante si pretențioase. Ar deveni prea obositoare vizual si nu vreau sa plictisesc membrii.
No avatar
Penelope

In privinta sedintelor foto eu nu prea reusesc sa le fac profesionale.Nu am încredere in fotografii autohtoni si de aceea am preferat sa îmi iau aparat foto mai bun si prietenul meu îmi face poze .Ne uitam pe internet si incercam sa copiem cat de cat pozitiile si decorurile.E mai sare dupa părerea mea.
No avatar
Penelope

In privinta sedintelor foto eu nu prea reusesc sa le fac profesionale.Nu am încredere in fotografii autohtoni si de aceea am preferat sa îmi iau aparat foto mai bun si prietenul meu îmi face poze .Ne uitam pe internet si incercam sa copiem cat de cat pozitiile si decorurile.E mai safe dupa părerea mea.
Alessia

Penelope;5942 wrote: In privinta sedintelor foto eu nu prea reusesc sa le fac profesionale.Nu am încredere in fotografii autohtoni si de aceea am preferat sa îmi iau aparat foto mai bun si prietenul meu îmi face poze .Ne uitam pe internet si incercam sa copiem cat de cat pozitiile si decorurile.E mai safe dupa părerea mea.

Sunt studiouri care colaborează cu modele care lucrează de acasă și oferă ședințe foto gratuite lunar, astfel ca aceste modele nu trebuie să își facă griji din acest punct de vedere. Modelele care lucrează pe cont propriu cu siguranță au această grijă în plus.
Alessia

Penelope;5942 wrote: In privinta sedintelor foto eu nu prea reusesc sa le fac profesionale.Nu am încredere in fotografii autohtoni si de aceea am preferat sa îmi iau aparat foto mai bun si prietenul meu îmi face poze .Ne uitam pe internet si incercam sa copiem cat de cat pozitiile si decorurile.E mai safe dupa părerea mea.

Eu lucrez la un studio care colaboreaza si cu modele de acasa si le ofera lunar sedinte foto, astfel nu trebuie sa isi mai faca griji in aceasta privinta. Modelele care lucreaza pe cont propriu se gandesc la procentul acela pe care trebuie sa il dea studioului, dar parerea mea este ca mai bine iti iei 80% din castiguri si ai anumite beneficii cum ar fi sedintele foto plus ca ai parte si de confidentialitate garantata.
Scrie răspuns