Va stimuleaza daca vedeti membrul?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Filip

Mda...si daca vezi jucaria cat o virgula, te stimuleaza maxim, tocmai ce vorbeam...
No avatar
raini

Pe mine nu ma stimuleaza. Nu spun ca nu ma intereseaza sa vad cum arata, dar nici nu insist. Imi este indiferent, sincer sa fiu. Am vazut multe chipuri pana acum, incat sa pot fi in stare sa imi folosesc imaginatia cand vorbesc cu membrii.
Leticia

Da,ma ajuta foarte mult sa am si o imagine a membrului cu care conversez.Imi place sa aud vocea lor si sa avem contact vizual.Cred ca acest lucru duce la crearea unei relatii virtuale mult mai bune.Am privaturi in care dansez cu membrii si ne trimitem imbratisari, fredonam aceeasi melodie si acest lucru ii face sa revina.
Money Makes the World Go Round
No avatar
Antonia

Uneori este necesara o sursa de inspiratie suplimentara, sunt momente in care efectiv te plafonezi, momente in care nu mai ai inspiratie, nu poti intra in starea necesara si sunt bine venite stimulente suplimentare.
Clara

Acum depinde si de cum arata membrul, ca daca este prea in varsta mai bine caut un film xxx pentru stimulare
No avatar
Emanuelle

Consider si eu contactul vizual foarte important in relatiile cu membrii.Cei care oferă web sunt membrii care doresc mai mult o confidenta decât o partenera de sex.Am observat ca membrii de pe F4free si Jasmin oferă web foarte des,spre deosebire de celelalte site-uri cu care lucrez.
No avatar
Ilinca

Nu ma stimuleaza nici un membru, uneori discut cu barbati super frumosi dar daca ii privesc am impresia ca-mi insel iubitul.:))))Le cer camera insa o tin in bara si ma prefac super excitata datorita faptului ca-i vad.
No avatar
ReGina

Depinde,dacă membrul arata bine cu siguranță m-ar ajuta sa-l văd.:))))).Când este un membru bătrân,deloc agreabil,îi cer cameră,arat ca sunt interesată de el ,dar o țin în bară.
Scrie răspuns