host videochat ca barbat - trezirea interesului

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
loginOFF

Buna ziua,
As vrea sa aducem in discutie si cum este sa faci videochat ca barbat. Am sa incep eu.
Nu sunt strain de videochat, am lucrat 1 an prin 2002 si ma descurcam, eram student si in perioada aceea era greu de gasit de munca, bani erau tocmai buni de platit taxele la facultate si de-a ma descurca singur. Clientela o stiti si voi- barbati gays.
De 3 luni de zile sunt somer, facturile sau adunat plus restante rate, asa ca acel "Niciodata nu mai fac videochat" sa transformat acum cand sunt strans cu usa in hai sa ma pun pe picioare. Acum ma lovesc de partea tehnica -logistica (camera, lumini, decor) dar si partea "tehnica" si anume "trezirea interesului" cand sunt in fata camerei. Nu sunt gay si cred ca asta ma afecteaza, sau poate am track in fata camerei. Texte pentru gay am, ma gandesc cam ce vrea sa auda o femeie si merg pe asta. Look-ul ma ajuta, sunt inca frumos fara modestie ( fetele imi dau imi dau un 8-9 la look, am lucrat ca fotomodel in tinerete), trebuie doar sa vizitez sala. Daca aveti vreo idee cum as putea "trezi interesul" sunt deschis la sugesti.
Logistica ma omoara. Lucrez sa imbunatatesc decorul, am cumparat o camera Logitech 920 dar nu reusesc sa imbunatatesc imaginea care mi se pare nenaturala, plus pozitia de pozat (nu stiu unde sa pun camera ca platitorul sa vada ce il intereseaza), nu am portofoliu de poze- nu am bani si mie jena sa merg la fotograf sa imi faca niste poze pentru a avea o pozitie buna pe situri, lumina mi se pare aiurea- poate ar trebui sa schimb becurile normale cu cele cu lumina rece-economice. Putin ajutor din partea voastra cu o sugestie nu mi-ar strica.

Am citit o parte din forum, mi-a fost de ajutor, dar cred ca am nevoie de putin ajutor personalizat. Daca ma puteti ajuta cu mici sugesti raman indatorat. Va multumesc anticipat pentru eventualele sugesti si spor la venituri.
No avatar
loginOFF

Lumina vine din tavan, 3 becuri normale si ma gandesc sa le schimb, acum caut solutii. Ma gandeam la asta - "Umbrela videochat Kit complet Stativ, umbrela, Suport pentru umbrela si Bec consum 65W lumineaza de 260W lumina rece -umbrela difuzie sau reflexie" - am gasit pe net la vanzare la un pret bunicel.

Laptopul este i5 generatie mai veche (dual core), 4Gb ram si din cate observ nu ramul e problema atata timp cat il tine sub 60% Ram si 80% Procesor. Oricum il folosesc doar pentru show - gen ifriends, si vad ca duce 2 sesiuni fara probleme chiar cu splitcam. Din pacate pentru un sistem Desktop facut din bucati- deci mai ieftin nu am bani necesari.
Urmeaza sa achizitionez un soft-ul pentru splitare sa nu mai folosesc varianta gratuita.

Legat de poze profesionale, exista fotograf specializat videochat si pentru barbati? Din cate se pare trebuie sa o fac si pe asta pentru Jasmine.
Nord

Incearca sa te axezi doar pe un site fara splitcam asa o sa economisesti mai multe resurse din calculator asta facand si imaginea mai buna , problema luminilor se poare rezolva cu doua umbrele de difuzie pozitionate in fata ta una in stanga alta in dreapta plus lumina pe tavan deasupra ta le regelezi tu pana o sa ai o imagine cat de cat decenta ! Iti inteleg situatia si trebuie sa te descurci cum poti pana ce reusesti sa faci bani pentru un calculator mai bun iar pe urma o sa vezi si incasari mai bune ! Pentru inceput incearca sa-ti faci poze cat mai bune cu webcam-ul (asta dupa ce rezolvi cu lumina) bineinteles dupa ce o sa ai bani o sa investesti mai mult in tine dar deocamdata trebuie sa te descurci cu ceea ce ai ! Cat despre "trezirea interesului" nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi dar o idee ar fi sa te uiti ce fac ceilalti baieti pe diferite site-uri dar totusi incearca sa fii tu cat mai original cu timpul o sa inveti mai multe , meseria se fura asa ca ......
Live Cams | Live Sex |
Clara

loginOFF;5815 wrote: Buna ziua,
As vrea sa aducem in discutie si cum este sa faci videochat ca barbat. Am sa incep eu.
Nu sunt strain de videochat, am lucrat 1 an prin 2002 si ma descurcam, eram student si in perioada aceea era greu de gasit de munca, bani erau tocmai buni de platit taxele la facultate si de-a ma descurca singur. Clientela o stiti si voi- barbati gays.
De 3 luni de zile sunt somer, facturile sau adunat plus restante rate, asa ca acel "Niciodata nu mai fac videochat" sa transformat acum cand sunt strans cu usa in hai sa ma pun pe picioare. Acum ma lovesc de partea tehnica -logistica (camera, lumini, decor) dar si partea "tehnica" si anume "trezirea interesului" cand sunt in fata camerei. Nu sunt gay si cred ca asta ma afecteaza, sau poate am track in fata camerei. Texte pentru gay am, ma gandesc cam ce vrea sa auda o femeie si merg pe asta. Look-ul ma ajuta, sunt inca frumos fara modestie ( fetele imi dau imi dau un 8-9 la look, am lucrat ca fotomodel in tinerete), trebuie doar sa vizitez sala. Daca aveti vreo idee cum as putea "trezi interesul" sunt deschis la sugesti.
Logistica ma omoara. Lucrez sa imbunatatesc decorul, am cumparat o camera Logitech 920 dar nu reusesc sa imbunatatesc imaginea care mi se pare nenaturala, plus pozitia de pozat (nu stiu unde sa pun camera ca platitorul sa vada ce il intereseaza), nu am portofoliu de poze- nu am bani si mie jena sa merg la fotograf sa imi faca niste poze pentru a avea o pozitie buna pe situri, lumina mi se pare aiurea- poate ar trebui sa schimb becurile normale cu cele cu lumina rece-economice. Putin ajutor din partea voastra cu o sugestie nu mi-ar strica.

Am citit o parte din forum, mi-a fost de ajutor, dar cred ca am nevoie de putin ajutor personalizat. Daca ma puteti ajuta cu mici sugesti raman indatorat. Va multumesc anticipat pentru eventualele sugesti si spor la venituri.

Ca incepator cel mai bine ar fi sa apelezi la un studio, astfel cei de acolo te vor ajuta si cu partea tehnica, ambient, lumini, fotografii texte etc. Dai un procent studioului pentru serviciile lui, insa gandeste-te ca daca faci de unul singur nu castigi nici un sfert fata de cat ai face daca lucrezi din studio sau in colaborare cu unul lucrand de acasa. Este greu sa descoperi de unul singur lucruri pe care un staff intreg le invata de ani de zile. ;)
No avatar
loginOFF

Multumesc pentru ajutorul dat.
Cum spuneam cand am deschis acest Post nu sunt chiar incepator. Doar ca era mai usor acum 12 ani, reuseam sa ma promovez atunci singur. Acum imi este mai greu, vad ca am mult material de citit, mult de invatat, poate trec peste jena si apelez la o colaborare cu un studio desi nu cred.
Idea este ca nu ma vad facand asta mult timp, maxim un an, dar daca tot o fac macar sa fac corespunzator, nu sa traiesc din "bani de seminte" la bani astia - revin la un job normal de 1000E.
In alta ordine de idei caut un fotograf pentru poze profil videochat. Daca din intamplare imi vede postul un fotograf care este dispus sa ma imi faca portofoliul il rog sa imi dea PM.
Multumesc anticipat
No avatar
loginOFF

revenind la logistica am unele mentiuni de facut:
- problema cu imaginea nenaturala rezolvata prin achizitionarea softului de 20USD
- Iluminarea- lumina difuza si culorea rosiatica a pielii si umbrele, rezolvata partial prin adaugarea sau mai bine zis imbracarea unor usii de la dulap cu folie de aluminiu si orientarea lor pentru a trasmite lumina in colturile unde aceasta era necesara.
- Mutarea de sub becuri a subiectului, pozitionarea camerei mai departe de subiect zoom din soft-ul camerei V920 mi-a rezolvat o mare parte din probleme dar mi-a creat alta si anume lipsa unei tastatura wireless si lipsa unei telecomenzi sau posibilitatea definiri unor taste pentru zoom, pan.
- Tapetarea cu gust a peretelui alb prezent in camera ar aduce unele avantaje.
- Ultima nelamurire pe care mai o am este de pe unde dracu' sa stau: in pat mi se pare aiurea desi tocmai asta fac acuma dar pastrand totusi regula - niciodata fata mea si membrul in acelas timp in cadru- iar pozitionarea mea intr-un fotoliu- imaginea din camera ma face sa regret ca nu am mai fost la sala.
- Fetelelor putin ajutor. Cum ascund un tatuaj - pana acum in cele 5 nopti de lucru l-am tinut sub un plasture.
Nord

styl;5822 wrote: Nu le accepta LJ @Nord, trebuiesc facute cu aparate foto semiprofesionale sau profesionale gen Nikon D3200 sau Nikon D3300, altfel ii da reject.

Stiu dar in cazul lui nici nu se pune problema de a lucra pe LJ nu o sa faca fata fara dotari tehnice si logistice de ultima ora plus fotografii profesionale , eu ma refeream la alte site-uri care inca accepta fotografii amatoriale !

loginOFF;5844 wrote: Idea este ca nu ma vad facand asta mult timp, maxim un an, dar daca tot o fac macar sa fac corespunzator, nu sa traiesc din "bani de seminte" la bani astia - revin la un job normal de 1000E.

Daca ai posiblitatea sa te intorci la un job de 1000E/luna fao dute nu ezita , stii lucrurile s-au schimbat radical in ultimii 12 ani iar cu logistica pe care o ai nu te vad facand 1000E/luna din videochat ! Poti incerca sa vezi cum merge pentru o perioada doua pe urma poti lua o decizie in sensul asta ! Just my two cents !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
JessBella

loginOFF;5824 wrote: Multumesc pentru ajutorul dat.
Cum spuneam cand am deschis acest Post nu sunt chiar incepator. Doar ca era mai usor acum 12 ani, reuseam sa ma promovez atunci singur. Acum imi este mai greu, vad ca am mult material de citit, mult de invatat, poate trec peste jena si apelez la o colaborare cu un studio desi nu cred.
Idea este ca nu ma vad facand asta mult timp, maxim un an, dar daca tot o fac macar sa fac corespunzator, nu sa traiesc din "bani de seminte" la bani astia - revin la un job normal de 1000E.
In alta ordine de idei caut un fotograf pentru poze profil videochat. Daca din intamplare imi vede postul un fotograf care este dispus sa ma imi faca portofoliul il rog sa imi dea PM.
Multumesc anticipat

LoginOFF, iti pot recomanda un fotograf insa trebuie sa ne ajuti un pic cu privire la bugetul pe care ai vrea sa il folosesti pentru asta:)
Nu vindem vise; le sustinem si le indeplinim!
No avatar
loginOFF

Nord;5827 wrote:

Daca ai posiblitatea sa te intorci la un job de 1000E/luna fao dute nu ezita , stii lucrurile s-au schimbat radical in ultimii 12 ani iar cu logistica pe care o ai nu te vad facand 1000E/luna din videochat ! Poti incerca sa vezi cum merge pentru o perioada doua pe urma poti lua o decizie in sensul asta ! Just my two cents !

Cred ca pot incerca in 3 luni de zile sa vedem cu merge. Cunostinte IT am, determinare am, bani de investitii reusesc eu intr-un fel sa fac rost pentru a acoperi unele nevoi logistice. Invat repede si dureros pe propria piele. Intre timp caut un job, dar nu suntem in perioada buna pentru angajari.
No avatar
loginOFF

JessBella bugetul pentru fotograf l-am stabilit dupa o cautare pe net - pana sau egal cu 150 Euro. Am vazut ca preturile sunt intre 100 si 150 de Euro. Caut un fotograf profesionist (experienta, echipamente profesionale, studio) care sa imi garanteze acceptul pozelor pe LJasmine.
Scrie răspuns