Sedinte foto la indigo!!!
Avem la dispozitie n site-uri de unde ne putem inspira, Internetul ne sta la dispozitie cu nenumarate posibilitati....de ce am face totusi poze la indigo? Fie din plictiseala, fie doar pentru ca trebuie facute poze pentru site-uri, un fel de obligatie, sau un alt lucru ce trebuie bifat.
Am observat ca nu sunt identice doar pozitiile din fata aparatului de fotografiat,ci si locurile in care au loc aceste sedinte foto.Este destul de greu sa gasesti/inchiriezi locatii pentru zeci de modele.Pana la urma ,un fotograf profesionist si un model frumos,cu atitudine ar face poze deosebite oriunde...
Ah, styl, comentariul meu este destul de vechi, tocmai din octombrie, dar probabil abia acum l-ai observat. Nu stiu daca o fi sau nu retus si cu atat mai putin nu stiu daca este de tot rasul, pe mine nu asta ma interesa. Intentia mea a fost sa dau un exemplu de fotografie, iar ideea principala era folosirea unei anumite culori, in speta rosu in momentul realizarii unei fotografii. Daca nu am mentionat, dar oricum era de la sine inteles, o voi face acum: fotografia nu imi apartine (nu as posta nicicand poze cu mine).
Si pentru ca suntem la subiectul "Sedinte foto la indigo", in aceasta perioada mai toate modelele au poze cu bradul de Craciun, costumatia rosie etc....din pacate asta este, dar cred ca cel mai mult conteaza atitudinea modelului care apare in poze si nu neaparat tematica in sine.
Sa luam ca exemplu 2 poze identice ca si background, doar modelul fiind altul. Voi pe care dintre cele 2 o preferati?
Sa luam ca exemplu 2 poze identice ca si background, doar modelul fiind altul. Voi pe care dintre cele 2 o preferati?
Pana si costumatiile sunt izbitor de asemanatoare! :-O
Cine s-a gandit oare ca e ok sa faca combinatia asta: model imbracat tot in rosu pe un fundal rosu :-/ Nu trebuie sa fii expert in foto/video sa iti dai seama ca nu da bine deloc! Dor ochii cand privesti
Cine s-a gandit oare ca e ok sa faca combinatia asta: model imbracat tot in rosu pe un fundal rosu :-/ Nu trebuie sa fii expert in foto/video sa iti dai seama ca nu da bine deloc! Dor ochii cand privesti
Andrei85;4920 wrote: In curand o sa vedem si barbatii pozand super sexy
))))
Asa da, poza asta e fenomenala...cred ca e dezgustatoare chiar si pentru gay. Din cate stiu eu pana si barbatii gay cauta masculinitate macar in proportie de 30%, ca la urma urmei de aceea sunt atrasi tot de parte masculina.
Asa da, poza asta e fenomenala...cred ca e dezgustatoare chiar si pentru gay. Din cate stiu eu pana si barbatii gay cauta masculinitate macar in proportie de 30%, ca la urma urmei de aceea sunt atrasi tot de parte masculina.
Imi place sa cred ca sedintele foto se fac in functie de nevoile si personalitatea modelului, la Manequeen (unde lucrez acum) intotdeuna m-am sfatuit cu fotografa inainte de sedinta foto in legatura cu stilul abordat, coafura, tinute, machiaj in unele cazuri si in ceea ce priveste culoarea si lungimea unghiilor, am cautat mereu sa schimbam locatiila si daca am avut nevoie de altceva m-au trimis si la alti fotografi ( exp Sorin Ionita). Cred ca tine in primul rand te tine si de imaginatia pe care o ai si apoi de fotograf, de cat de priceput este si de imaginatia lui, evident.
styl;5743 wrote: Si mie imi place sa cred ca, nu ai venit aici sa faci reclama la fotografi de produs,este interesant cum primul tau post este exact in acest loc....
Primul meu post trebuia sa fie undeva, evident.
Nu consider ca trebuie sa dau explicatii pentru ca in postul meu exista numele unui studio de videochat si al unui fotograf cu care lucrez si am lucrat. Dupa cum poti observa sunt doua lucruri distincte si mi-e tare greu sa cred ca cineva care vrea sa faca promovare va face asta pentru 2 produse distincte simultan.
Intamplator am dat peste subiectul acesta si aici am simtit sa raspund si in felul acesta am considerat ca pot fi cel mai concisa, nu vad exact unde este problema?
Primul meu post trebuia sa fie undeva, evident.
Nu consider ca trebuie sa dau explicatii pentru ca in postul meu exista numele unui studio de videochat si al unui fotograf cu care lucrez si am lucrat. Dupa cum poti observa sunt doua lucruri distincte si mi-e tare greu sa cred ca cineva care vrea sa faca promovare va face asta pentru 2 produse distincte simultan.
Intamplator am dat peste subiectul acesta si aici am simtit sa raspund si in felul acesta am considerat ca pot fi cel mai concisa, nu vad exact unde este problema?