Cumpar poze erotice

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
SexyGirl

Dupa cum spune si titlul cumpar poze erotice /sexy/nud.
25 POZE - 50 $
Valabil pt fetele care nu castiga suficient in videochat sau vor niste banuti extra
Mai multe detalii pe email
andreea_alexandru71@yahoo.com
No avatar
Camelia

Buna, SexyGirl. Am citit anuntul tau. Intrebarea mea este simpla: ce faci cu pozele respective? La ce le folosesti si pe ce site-uri ajung ele ? Practic eu pierd orice drept asupra lor, nu mai am nici o putere sa controlez pe ce site-uri ajung sau caror terte persoane le sunt vandute.
No avatar
SexyGirl

Buna
Vor fii folosite un site de socializare si flirt.
No avatar
anastasia

styl, subscriu la tot ceea ce ai scris referitor la aceasta postare.
Nu pare credibil, poate doar pentru cineva care este mult prea naiv sau ahtiat dupa bani, desi ma indoiesc...nu este cazul in randul persoanelor de pe acest Forum.
No avatar
SexyGirl

Doresc poze amateur nu poze profesionale , modelele ce fac sedinte foto de 300 euro cu siguranta nu vor fii interesate de oferta mea.
Eu inca nu am gasit siteurile acelea ce dau imediat 2usd /poza , doar uploadezi 100 poze si pac 200usd ?
I doubt that
No avatar
Antonia

Mi se pare o mare capcana:D De unde am eu siguranta ca nu vor fi folosite si acele fotografii care nu au fost platite? De unde am eu certituinea ca vor fi folosite pe Flirt? Asta chiar imi suna dubios...Daca vreau sa devin "vedeta" mi le postez singura pe retelele de socializare :))
Ma indoiesc ca este cineva de aici interesat de acesta oferta, in plus aceste fotografii cu siguranta le avem deja postate pe site-uri, pate chiar la "vanzare" unele dintre ele ;)
Scrie răspuns