Modele videochat,se ofera cazare

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
AndreeaG

Larisa;5501 wrote: Nu cred ca se va sesiza cineva daca lucreaza 2-3 fete intr-un apartament.Problemele mari le au studiourile care incaseaza sume enorme si care nu justifica iesirile.Sunt totusi si studiouri serioase,cu vechime care ofera transparenta in finantele contabile.Pe acestea e cel mai bine sa le cauti.Le vei gasi in ceea ce ofera: contracte de munca,de colaborare si beneficii.
Clar! Sunt studiouri cu adevărat serioase ,iar in legătura cu oferta mea,eu zis maxim 3 fete,dar ideea e de o fata sau doua,totuși e un apartament de doua camere,iar unde sunt multe apar si probleme
No avatar
Camelia

Imi rezerv dreptul de a nu merge pe incredere. Uneori nici in mine nu am incredere deplina si continui sa ma descopar zilnic, daramite intr-o persoana straina, si mai ales in acest domeniu.
No avatar
AndreeaG

styl;5516 wrote: Ceea ce faci este ILEGAL si nu are absolut nici o baza de moralitate sa zic asa, in alta ordine de idei, te asigur ca,"si inainte" (eu fiind in bransa din 2002 ) se incheiau CONTRACTE, ca, erau contracte de prestari servicii ori contracte de colaborare erau totusi niste CONTRACTE ce confereau modelului SIGURANTA ca, isi va primi banii, ca, studiourile respective fentau in vreun fel ori altul legea si nu plateau toate darile catre stat, asta era alta poveste, insa sa, conpari un model independent ce lucreaza la negru sau isi plateste taxele conform declaratiei 201 cu TINE, cea care doresti sa ai mai mult de 1 model si pe deasupra sa o mai si comisionezi cu, comisioane aferente unui studio legal, sorry, asta e prosteala pe fata, eu personal, desi sunt moderator nu am dreptul de a da delete la post, altfel cu siguranta nici macar nu aveai vreun reply si pe deasupra mai erai si banata!

Stiu de ce contracte vorbești tu ,am semnat si eu contracte luate dupa net,hai sa nu ne mai dam corecți ,toată lumea declara tot ce face si respecta legea,nu e nevoie sa ștergi tu postul ca i-l șterg eu,sunt prea multi oameni cinstiti aici care vorbesc lege, pe net toți respectați legea in realitate .... O zi buna
No avatar
AndreeaG

styl;5517 wrote: Pana una alta ai un BAN de la mine, mai departe astept un moderator cu drepturi de admin sa iti deie delete la post!
E egal cu 0 ca mi ai dat ban,inainte sa judeci,plătește ti tu toate taxele si declara tot ce faci,respecta tu legea in totalitate si dupa ai tot dreptu sa judeci
Scrie răspuns