B]Buna, eu sunt Andreea ,am 7 ani experienta ca model si de 2 ani aproape lucrez si ca trainer/admin la un studio din bucuresti
Am un apartament de doua camera cumparat de o luna renovat si mobilat ,caut o fata sau 2 care vor sa lucreze si au nevoie de cazare,pot sta in apartament fara sa plateasca chirie
Nu pot sa-l numesc studio pentru ca nu este o vila cu n camere,nu se semneaza contract pe 3,5 ani ,"carte de munca"si nici nu pot sa ofer "salariu garantat" sau bonus de angajare dar restul si cred ca cele mai importante,ofer si eu
Calculatoare performante I7 8 gb
Web logitech HD pro c920
Luminii umbrele
Net maxim si Decor
Sedinte foto platite
Training si suport ( eu am sa fiu acolo permanent )
Promovare pentru trafic mai bun
Procent 55% pentru fetele cu experienta
Procent 50% petru fetele fara experienta
Plata bilunara si bonusuri periodice
Se lucreaza 8 ore pe zi ,5 zile pe saptamana,program flexibil
Cerinte:
Varsta minima de 18 ani
Cunostinte medii de engleza
Trebuie neaparat sa intelegi ce inseamna videochat si ce implica( banii se fac cu mintea dar si cu corpul ! )
Seriozitate, rabdare, entuziasm
Si bineinteles ,curate si harnice
Experienta nu este necesara
Pentru mai multe detalii si poze astept mesaj
Colaborez si cu fete care nu au nevoie de cazare,daca nu ai ales un studio si cauti ceva mai intim atunci putem colabora
Numarul de fete maxim 3
Bucuresti,Berceni
Modele videochat,se ofera cazare
Sunt de acord cu tine dar, daca ai o firma iar tu nu ai trecut activitatea videochat ...aici e alta discutie si nu are rost ,95% din studiouri sunt in situatia asta ,iar carte de munca ... , eu am o firma ( pana acum m-a ajutat doar pentru a putea face abonament la internet) si pot face o carte de munca cu un minim pe economie, modelele individuale tot la " negru " lucreaza, dar normal,fiecare e liber sa aleaga ce vrea,as fi putut foarte usor sa ma leg de numele studioului unde sunt trainer si cum nici aici nu iti face nimeni carte de munca decat dupa minim 6 luni daca insista fata,eu puteam sa spun ca este a doua locatie ,una mai mica dar nu consider ca este necesar chiar daca stiu ca pentru o fata care nu are experienta si vrea sa incerce pentru prima oara conteaza toata reclama si un " contract" de semnat
Buna, AndreeaG. Daca nu semneaza nici un contract, absolut nimic,pe ce baza iau fetele banii? Adica lucreaza, iau banii, dar nu au nimic la mana, nimic semnat, nici o baza sigura. Sper ca nu gresesc cand spun toate acestea, insa asta am inteles din postarea ta.
Este cu adevarat periculos sa lucrezi astfel...pe de-o parte eu te inteleg pe tine, AndreeaG....dar daca studioului la care esti trainer/admin ii merge, asta nu inseamna ca iti poate merge si tie. Din moment ce studioul isi permite sa functioneze astfel inseamna ca patronul are cunostinte pe acolo pe unde trebuie, altfel ar fi fost demult inchis.
Considera oferta mea ca posibilitate data unei fete de a nu plăti chirie si a lucra de acasa,daca are posibilitate sa stea cu chirie si sa bage cel puțin minimum in tot ce i trebuie,bravo ei,cum am mai spus,nu consider ca am studio,un studio nu se formează dintr o fata sau doua,Asta nu o face mai puțin ilegală,toate modelele care lucrează de acasa,independente( si eu) tot ilegal o facem,dar fiecare ne asumam,atunci de ce nu ne ducem toate la studio ca e legal? Se poate face pfa si stai fara grija.Sa nu se înțeleagă greșit ,eu nu zic ca nu e ilegal,stiu de toate legile si riscurile dar e un risc pe care sute de fete si l asuma de ani buni,asta e realitatea 
Nu cred ca se va sesiza cineva daca lucreaza 2-3 fete intr-un apartament.Problemele mari le au studiourile care incaseaza sume enorme si care nu justifica iesirile.Sunt totusi si studiouri serioase,cu vechime care ofera transparenta in finantele contabile.Pe acestea e cel mai bine sa le cauti.Le vei gasi in ceea ce ofera: contracte de munca,de colaborare si beneficii.
Camelia;5489 wrote: Buna, AndreeaG. Daca nu semneaza nici un contract, absolut nimic,pe ce baza iau fetele banii? Adica lucreaza, iau banii, dar nu au nimic la mana, nimic semnat, nici o baza sigura. Sper ca nu gresesc cand spun toate acestea, insa asta am inteles din postarea ta.
Pe încredere,asa se mergea si inainte .sunt foarte multe fete care au venit de la alte studiouri pentru ca erau obligate sa semneze un contract in care era specificat ca timp de 3 ani sau 5 nu pleacă de la studio iar daca pleacă nu mai are cum sa lucreze altundeva, nu mi dau cu părerea despre contractele respective dar nu sunt de acord nici sa lucrezi la un studio unde nu ti face nici macar o carte de munca nu mai zic dupa 3 luni ,dupa 6,la studioul unde lucrez ,da,nu se semnează nimic la început,dar dupa o perioada se face carte de munca si atunci intri in legalitate,sunt multe de genul asta sau chiar mai rau,acum fiecare își alege studioul care vrea si cum vrea
Pe încredere,asa se mergea si inainte .sunt foarte multe fete care au venit de la alte studiouri pentru ca erau obligate sa semneze un contract in care era specificat ca timp de 3 ani sau 5 nu pleacă de la studio iar daca pleacă nu mai are cum sa lucreze altundeva, nu mi dau cu părerea despre contractele respective dar nu sunt de acord nici sa lucrezi la un studio unde nu ti face nici macar o carte de munca nu mai zic dupa 3 luni ,dupa 6,la studioul unde lucrez ,da,nu se semnează nimic la început,dar dupa o perioada se face carte de munca si atunci intri in legalitate,sunt multe de genul asta sau chiar mai rau,acum fiecare își alege studioul care vrea si cum vrea
Multe fete isi asuma acest risc din cauza faptului ca nu sunt informate, sau cum am mai spus si cu alte ocazii, unele merg pe ideea "mie nu mi se va intampla nimic". Observ ca ai repetat din nou "nu consider ca am studio", dar asta conteaza mai putin din punct de vedere legal deoarece nu exista nici o forma de colaborare si nici veniturile nu sunt declarate.
Este alegerea fiecarui model sa lucreze asa cum crede, dar un model care lucreaza de acasa (asa cum sunt si eu) ar putea foarte bine sa opteze pentru o forma legala pentru a putea justifica provenienta banilor si taxele aferente. La urma urmei, daca nici un model de videochat care castiga suficienti bani nu isi poate "permite" sa se asigure astfel.....La urma urmei te protejezi pe tine insuti in felul acesta.
Este alegerea fiecarui model sa lucreze asa cum crede, dar un model care lucreaza de acasa (asa cum sunt si eu) ar putea foarte bine sa opteze pentru o forma legala pentru a putea justifica provenienta banilor si taxele aferente. La urma urmei, daca nici un model de videochat care castiga suficienti bani nu isi poate "permite" sa se asigure astfel.....La urma urmei te protejezi pe tine insuti in felul acesta.