Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
raini

Luna asta a mers chiar foarte bine, daca e sa compar cu ce am castigat in octombrie. Se observa o crestere substantiala.
No avatar
Bianca

Superrr!!!! Mi-am pus si eu wishlist. :D;;)>:D<
No avatar
Bianca

Buna Alexandra 1990, eu ma uit in fiecare seara pe acest forum si vad postari si comentarii noi de fiecare data, acum ma gandeasc daca esti la curent cu forumul sau scrii de dragul de a scrie? Te asteptam cu idei si comentarii. ;)>:D<:-*
No avatar
Camelia

Castiguri foarte bune luna asta....!!! Am bani si de vacanta de Craciun. Am de gand sa vizitez Viena si Parisul, sa ma relaxez si sa petrec sfarsitul de an in stil grandios. :">
No avatar
Penelope

Ca wishlistul sa aiba succes trebuie sa setam lucruri cu valoare nu prea mare, altfel nimeni nu o sa ne ajute sa le luam.
No avatar
Alexandra1990

Am citit tot forumul inainte sa imi fac conturile si asta m a ajutat foarte foarte mult,aseara a fost o noapte buna ca si incasari,dar acum sunt la new models, dupa ce trece perioada asta,stiu ca vor scadea incasarile.😒Dupa aprox.4 ore imi era foarte somn,atat de somn incat ma lua ameteala,am luat o pauza,am baut o cafea si am intrat din nou. Imi este foarte greu sa ma obisnuiesc cu programul,astazi am fost zombie toata ziua👽. 😟 o zi buna va doresc.😘
No avatar
Diana G

Buna,fetelor. Desi nu sunt chiar la inceput,vin si eu si intreb cu ceva rusinica: ce sunt onyx si pearl? Wishlist-ul este specific unui anumit site? Iar ohmibod se poate folosi pe mai multe site-uri? De unde se poate achizitiona? Scuze daca intrebarile sunt cam stupizele...doar ca am intrat intr-o perioada de plafonare,castigurile s-au redus si incerc si eu sa ma mai ridic cumva. Va multumesc mult! :)
No avatar
Antonia

Buna Diana! Nu trebuie sa iti fie rusinica :) De asta suntem cu totii aici sa ne ajutam nu? Sa ne oferim informatii si sugestii atunci cand simtim ca avem nevoie. Asadar, Onyx & Pearl sunt jucarii sexuale folosite pe Flirt4Free. Onyx-ul este pentru el, iar Pearl-ul pentru ea. Cele doua se conecteaza printr-un soft astfel incat partenerul va putea simti cu ajutorul Onyx-ului fiecare miscare facuta de partenera cu Pearl-ul.
Acest kit este o modalitate de a face banuti pe acest site in mai multe moduri.
Wishlist-ul il gasesti de asemenea pe Flirt4Free.
OhMiBod-ul il poti folosi pe ce site doresti. Acesta vibreaza la sunetul tips-urilor, il poti folosi in mai multe moduri: in free chat pentru tips-uri si pentru atragerea membrilor sau in privat pentru distractie, diversificare si primirea tips-urilor extra.
Uite asa arata Onyx & Pearl

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa le ceri!

Spor la banuti si sa iti revii din plafonare rapid! :*
No avatar
dangerous18

buna.. sunt noua aici.. perioada asta(2 saptamani) am facut 90000 tkns.. :D pe chaturbate si fac de acasa, doar penrtru mine, lucrez doar pe un singur site, as vrea sa ma ajutati si pe mine cu inca un site, dar sa fie free... multumesc frumos :*:x
No avatar
Diana G

Antonia,multumesc mult si pentru raspunsurile detaliate si pentru urari! M-am hotarat pt OhMiBod,fac comanda zilele acestea si...sper sa reusesc sa-mi cresc veniturile cu el! :)
O zi frumoasa!
Scrie răspuns