Care este cea mai ciudata cerinta pe care ti-a adresat-o un membru?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Clara

Eu am jucat rolul unui platou... mi-am pus alimente pe abdomen iar membrul isi imagina cum gusta din meniu. Am stat in privat cam o ora cu toata acea mancare pe mine si aproape nemiscata. Urmatoarea data cand l-am vazut ca a revenit pe site, nu l-am mai bagat in seama...sperand sa nu incepa din nou cu acest fetish ciudat. :))
No avatar
Ilinca

Am intalnit un membru caruia ii placeau femeile care imita animalele.M-am abtinut sa-i spun ca aici nu este gradina zoologica si am intrat in jocul lui.Il excitau sunetele scoase in special de pisici deoarece considera ca acestea au o atitudine senzuala,sexuala.A fost foarte ciudat si amuzant,in cele din urma,sa-i indeplinesc acest fetish.
No avatar
ReGina

Imi intra un membru care vrea mereu sa ma auda cantand insa,din pacate,nu am fost inzestrata cu acest dar si cant ingrozitor.El este multumit si ma roaga sa-i fredonez anumite piese vechi si daca se poate,sa mai si dansez.Mi-ar placea totusi sa-i vad fata cand suntem in privat,oare se amuza pe seama mea sau chiar ii place?=))
Alessia

Poate nu este foarte ciudata aceasta cerinta, dar am un membru caruia ii place sa ma vada dormind, astfel ca ma tine in jur de 1-2 ore in pvt doar pentru a ma vedea astfel. Nu cunosc foarte multe lucruri despre el, dar nu zic nu la o astfel de cerinta :P.
No avatar
Bianca

Mai nou am un membru care intra online si ma pune sa tremur in privat si sa ma dau cu ulei pe par, stiu ca suna ciudat, dar plateste super bine, asa ca stau ore bune cu el in privat si tremur, dar dupa ce termin ma dor muschii ingrozitor, fac febra musculara, huh.:P
No avatar
Delia

Sunt o groaza de membri cu cerinte ciudate, ma inspaimanta unele cerinte si povesti ale lor. Nu demult am avut un membru care mi-a povestit ca face parte dinr-o secta unde mamele initiaza fiii. Povesti de viata inspaimantatoare, cerinte inspaimantatoare, ma uimesc din ce in ce mai tare.
No avatar
Antonia

Pana la urma, putina roseata in obrajori da naturalete fotografiilor :)
Leticia

Delia;5247 wrote: Sunt o groaza de membri cu cerinte ciudate, ma inspaimanta unele cerinte si povesti ale lor. Nu demult am avut un membru care mi-a povestit ca face parte dinr-o secta unde mamele initiaza fiii. Povesti de viata inspaimantatoare, cerinte inspaimantatoare, ma uimesc din ce in ce mai tare.

Wtf Delia, nu am mai auzit asa ceva, trebuie sa fie nebuni aia sa faca astfel de lucruri.Asa cereri ciudate si stranii am si eu zilnic.Se gaseste cate un nebun sa ceara nu stiu ce nebunii de parca sunt facuta din lego sa ma pot modela cum vor ei.:))
Money Makes the World Go Round
No avatar
Alice

Sunt oameni care au vieti foarte diferite de ceea ce cunoastem noi si de ceea ce ni se pare normal. Depinde de mediul in care au crescut si de experientele avute pe parcursul vietii.... iar in domeniul asta fiecare accepta ceea ce vrea, fiecare isi stabileste limitele.
Clara

Sunt multi oameni ciudati pe lumea asta, eu am avut un membru care ma tot intreba daca sunt la menstruatie ca vrea show, i-am explicat ca nu este voie sa faci asa ceva pe site-uri si l-am rugat sa respecte regulile pe site-uri atat timp cat sta in camera mea.:|
Scrie răspuns