Deschidere studio

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Zidada

Buna! In viitorul apropoiat doresc sa deschid un studio de chat. As avea nevoie de cateva sfaturi daca ma puteti ajuta. Orice informatie este binevenita!
No avatar
Zidada

Multumesc Styl. O sa ma asociez cu cineva care are experienta in domeniu, asa ca nu pot apela la ajutorul tau. Vroiam sa fac putin research sa am o baza mica de informatii despre domeniu, sa nu las totul numai pe seama asociatei...
Nord

Din pacate styl are dreptate ca sa ai succes cu un studio nou trebuie sa ai experienta , ideal ar fi fost sa fii model dupa trainer , admin si diabia dupa de cunosti toate dedesupturile si toate secretele acestei meserii diabia atunci sa te aventurezi sa deschizi un studio altfel va fi foarte greu si o sa te alegi doar cu niste bani aruncati , au esuat foarte multe persoane cu experienta dapai .... ! Nu spun asta sa te descurajez ci doar ca sa stii care e realitatea si la ce sa te astepti , e o afacere extrem de complexa nu e pentru oricine cu cateva zeci de mii in buzunar(euro) !

Spor acolo !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
raini

E nevoie de curaj si multi bani ca sa iti deschizi un studio in zilele noastre. Sunt o groaza de studiouri, mici, mari, de succes sau care abia supravietuiesc etc. dar nimic nu iti garanteaza reusita in domeniu. Trebuie sa investesti mult, mai ales la inceput, dar si pe parcurs, ca sa te mentii. E nevoie de multa munca , rabdare si curaj, asa cum am spus si la inceput, pentru a te avanta in industria asta uriasa.
No avatar
Penelope

Din pacate unii nu stiu cu ce se mananca aceste afaceri.Cand cautam si eu un studio unde sa lucrez am dat peste tot felul de bombe si personaje dubioase.Auzi cum sa ai studio de videochat cu 2 camere :))))))
Cand auzeam ca adresa e bl x sc y et 1 ma bufnea rasul si inchideam instant.
No avatar
Antonia

Pai da...ca in orice afacere e greu...orice inceput e greu. Trebuie multe resurse si nu doar financiare, multa perseverenta si inventivitate.
No avatar
Filip

Mi-am deschis un studio cu 10 camere si sunt foarte multumit de castiguri, asa ca ma gndesc sa il extind putintel. :P
Mi-a fost greu la inceput ca nu stiam exact ce trebuie sa fac, insa am platit cativa oameni care m-au ajutat.
No avatar
Zidada

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Nu ma astept sa fie usor, pana la urma orice investitie este un risc. Nu am eu personal experienta, insa am precizat ca ma asociez cu cineva care stie bine despre ce este vorba. Probabil in scurt timp o sa ma dumiresc si eu cum stau lucrurile.
No avatar
Camelia

Mult succes! Pana nu incerci, nu stii cum e. Risti si....castigi! ;;)
No avatar
Filip

Nu prea ai cum sa dai gres in acest domeniu, ideea este sa gasesti cateva modele bune, care sa stie engleza si sa arate bine. :):D;)
Scrie răspuns