IP BLOCAT DE MFC

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
iulia87

BUNA ! DE VREO LUNA JUMATE MI AM FACUT CONT PE MFC DE ACASA ..... TOTUL BINE SI FRUMOS PANA ASEARA CE M A SCOS BRUSC DE PE SITE SI NU AM MAI PUTUT INTRA DE LOC !!! NICI ACUM NU POT ACCESA SIT UL !!!
NU INTELEG DE CE ? NU AM GRESIT CU NIMIC .. LE AM TRIMIS 3 4 MAIL URIL DAR INCA NU AU RASPUS !
E POSIBIL SA IMI FI BLOCAT IP UL ? PT CA DE PE TEL IN 3G POT ACCESA SITU UL DAR DE PE WI FI NU !!!
No avatar
xpimp

Daca nu ai rezolvat problema, incearca in continuare sa iei legatura cu suportul lor. Tare am impresia ca de ceva vreme incoace se cam fac niste abuzuri pe mfc pt ca sunt deja destule romance si profita de acest fapt.
No avatar
fotovideochat

Buna,

Poti incerca sa instalezi pe Google Chrome extensia HOLA VPN, si dupa instalare setezi proxy ca America sau alta tara. Ulterior cred ca vei putea accesa site-ul.
www.photoglam.ro
Nord

fotovideochat;8219 wrote: Buna,

Poti incerca sa instalezi pe Google Chrome extensia HOLA VPN, si dupa instalare setezi proxy ca America sau alta tara. Ulterior cred ca vei putea accesa site-ul.

Nu recomand Hola au fost cazuri in care s-au reportat scurgeri de informatii prin intermediul acestei extensii plus hola iti schimba locatia nu si ip-ul ! O solutie asemanatoare , gratuita, sigura si recomandata de cei de la chrome este browsec il instalezi usor : intrii la settings apoi extensions si cauti Browsec il instalezi il activezi si automat iti va schimba ip-ul si locatia , iar daca vrei sa revii la ip-ul tau il dezactivezi !

Spor acolo !
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns