Make-up-ul ajuta la depresie!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Daria

Daca vorbim despre depresie, vorbim despre o afectiune medicala destul de grava, care din pacate nu se poate trata prin make-up. Depresia se vindeca cu medicamentatie si psihoterapie.
Make-up-ul te-ar putea ajuta poate, intr-un moment de tristete, de deznadejde, dandu-ti un plus de incredere in tine, sau pur si simplu ocupandu-ti gandurile cu altceva decat motivul supararii.
No avatar
anastasia

Oricine trece prin astfel de momente ar face bine sa ia legatura cu un psiholog si sa aiba sedinte cu el/ea in mod frecvent. Nu este absolut nici o rusine sa apelezi la ajutorul unui psiholog. Exista si terapie de cuplu si medici specializati pe diferite domenii ale psihologiei si psihopatologiei. Si in orice caz, este mai bine sa prevenim decat sa tratam si sa incercam sa gasim o solutie problemelor inca din faza incipienta - nu trebuie sa asteptam pana atingem apogeul depresiei sau al problemelor.
No avatar
ReGina

Multe activitati ma ajuta sa trec peste depresie.Shopping-ul,urmat de make-up,solar,etc,au fost pana acum cele mai bune tratamente in cazul meu.Norocul meu este ca nu am des aceste stari depresive pentru ca,altfel, mi-as fi cheltuit toate economiile pana acum.:))
No avatar
Alice

Stiu ca sunt multe fete care au firele sprincenelor rare si forma lor este greu de evidentiat, astfel ca prin exercitiu se poate da forma ideala a acestora prin machiaj.

https://www.youtube.com/watch?v=qD-jikaYogI
Alessia

Se poate opta si pentru tatuarea semi-permanenta a acestora deoarece este drept ca se poate pierde mult timp prin machiere. Eu am ales aceasta metoda deoarece nu am rabdare sa imi fac in fiecare zi forma sprincenelor. Cine alege aceasta optiune va trebui sa aiba grija la salonul pe care il alege, sa fie unul specializat pe astfel de retusari.

https://www.youtube.com/watch?v=WAcs_CKjfdk
No avatar
Antonia

Am inteles ca trebuie tatuate de doua ori la o distanta de cateva saptamani. Asa este? In ce consta intretinerea? Cat timp a durat vindecarea? Cum au aratat dupa ce le-ai tatuat? S-a facut coaja? :D
No avatar
Delia

Wow!!! Vreau si eu asa sprincene perfecte... stiti cumva un salon in Iasi? M-ar ajuta mult raspunsul vostru...dupa acest clip chiar sunt pregatita sa fac acest pas. Multumesc mult!;;)
No avatar
Camelia

La tinerete ne putem face n operatii. Da, aratam super, suntem multumite de noi, castigam sume mai mari de bani (in cazul nostru), dar cum vom arata peste ani? Nimeni nu poate impiedica trecerea timpului - e ireversibil :| Inevitabil imi apar in minte femeile alea de prin America, ce au in jur de 60-70 de ani si arata oribil. Imbatranite de varsta, in primul rand, dar si de nenumaratele operatii facute in tinerete. Cum arata peste ani tatuajele de pe piele si cele pentru sprancene/buze? Nu cred ca acidul hialuronic, botoxul, silicoanele arata impecabil la 60 de ani.
No avatar
Camelia

Da :( Tocmai de asta ideal ar fi sa gandim in perspectiva, la ce va fi peste ani, nu peste cateva saptamani sau maxim un an. Daca fac un lucru acum, ce beneficii imi aduce? Va fi la fel peste ani sau va avea repercusiuni? Fiecare persoana ia deciziile pe care le considera cele mai bune, cele mai potrivite. Nu spun ca e gresit ce fac unii, doar ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. :D
No avatar
Bianca

Tatuajele pot fi temporare sau chiar si cele definitive pot fi indepartate sau refacute, deci nu ai de ce sa iti faci griji.
Scrie răspuns