Bijuteriile si rolul lor in infrumusetarea partii feminine

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Penelope

Si eu ador colierele mari, si profit de orice banut castigat sa imi imbogatesc colectia,mai ales ca acum cand vine iarna o sa ne ascundem in pulovere uriase,si o sa parem niste mici ursuleti.Un colier pe deasupra bluzei cred ca se vede superrr.

No avatar
anastasia

Intotdeauna barbatii vor considera mult mai atragatoare o femeie cu accesorii dragute, ce ii scot in evidenta feminitatea.
Carina

Bijuteriile ne ajuta sa stralucim, iar daca au fost confectionate minutios,cu multa migala ele pot deveni adevarate capodopere.Pentru mine au devenit o necesitate,sunt la fel de importante ca si hainele,care sunt remarcate cu ajutorul acestor podoabe.
No avatar
Bianca

Orice parte a corpului vrei sa o scoti in evidenta, este clar ca trebuie accentuata de un mic accesoriu. Bijuteriile infrumuseteaza si accentueaza finetea si delicatetea unei femei ele te reprezinta, asa ca trebuie alese cu grija dupa vestimentatie si atitudine.
No avatar
Bianca

Perlele si dantela sunt preferate de mine, imi dau un aer glamour si ma definesc.
No avatar
Bianca

Perlele de cultura sunt bestiale, le ador si prefer sa le port impreuna cu o blanita alba sau dantela in combinatie cu matase.;) Am un membru care imi da tipsuripentru a-mi cumpara diferite perle.
No avatar
bug.dan

La barbati sunt mai putine optiuni pentru bijuterii si nu sunt chiar necesare dar este placut vizual un accesoriu/bijuterie deoarece inspira acel "je ne sais quoi" ce poate atrage membri.

No avatar
Alice

Imi plac foarte mult bijuteriile mici, mai ales cand vine vorba de colier. Nu imi place sa am senzatia ca sunt impodobita ca un brad de Craciun. Prefer ceva simplu dar care sa iasa in evidenta si care sa completeze tinuta....cel mult, as putea purta o astfel de bijuterie:

No avatar
anastasia

Uh, e foarte frumos colierul, Alice. Nici mie nu imi plac bijuteriile mari. Mi se pare ca incarca aspectul general. Mai mult decat atat, daca si make-up-ul este mai sofisticat, colierele mari nu ar trebui sa faca parte din tinuta.
No avatar
Bianca

Bijuteriile atrag atentia de la micile complexe ale corpului, de aceea este bine sa purtam podoabe in functie de forma fetei, decolteului si mainilor. Eu imi caut de fiecare data bijuterii in functie de vestimentatie, de intensitatea bronzului pelii etc.
Scrie răspuns