Si eu ador colierele mari, si profit de orice banut castigat sa imi imbogatesc colectia,mai ales ca acum cand vine iarna o sa ne ascundem in pulovere uriase,si o sa parem niste mici ursuleti.Un colier pe deasupra bluzei cred ca se vede superrr.
Bijuteriile si rolul lor in infrumusetarea partii feminine
Bijuteriile ne ajuta sa stralucim, iar daca au fost confectionate minutios,cu multa migala ele pot deveni adevarate capodopere.Pentru mine au devenit o necesitate,sunt la fel de importante ca si hainele,care sunt remarcate cu ajutorul acestor podoabe.
Orice parte a corpului vrei sa o scoti in evidenta, este clar ca trebuie accentuata de un mic accesoriu. Bijuteriile infrumuseteaza si accentueaza finetea si delicatetea unei femei ele te reprezinta, asa ca trebuie alese cu grija dupa vestimentatie si atitudine.
Imi plac foarte mult bijuteriile mici, mai ales cand vine vorba de colier. Nu imi place sa am senzatia ca sunt impodobita ca un brad de Craciun. Prefer ceva simplu dar care sa iasa in evidenta si care sa completeze tinuta....cel mult, as putea purta o astfel de bijuterie:
Bijuteriile atrag atentia de la micile complexe ale corpului, de aceea este bine sa purtam podoabe in functie de forma fetei, decolteului si mainilor. Eu imi caut de fiecare data bijuterii in functie de vestimentatie, de intensitatea bronzului pelii etc.