Cum ne pregatim pentru sezonul rece?
La inceputul sezonului rece simt anumite schimbari: parca e mai uscata pielea si strange. Folosesc o data pe saptamana masca din argila, in combinatie cu lapte, iaurt, lamaie, sau diferite fructe, in functie de efectul pe care mi-l doresc. Zilnic folosesc crema nutritiva cu miere si galbenele de la Bioten. Trebuie sa avem mereu grija de aspectul general, nu doar de anumite parti ale corpului si nu doar in anumite luni sau momente ale anului. Un ritual de ingrijire personal si adaptat nevoilor ar fi ideal.
Daca toata vara am fost atente sa ne mentinel greutatea, sa fim tonifiate, sa aratam bine, odata cu apropierea sezonului rece nu trebuie sa renuntam la acest obicei!!! Vizitele la sala trebuie sa fie constante pentru a evita acumularea de kilograme in plus, o tendinta in lunile de iarna.
De asemenea, in sezonul rece avem tendinta de a scadea consumul de lichide, ceea ce duce la deshidratare. Acest lucru da un aspect neplacut pielii si ne face sa fim mai obositi si predispusi la a lua mici gustari.
De asemenea, in sezonul rece avem tendinta de a scadea consumul de lichide, ceea ce duce la deshidratare. Acest lucru da un aspect neplacut pielii si ne face sa fim mai obositi si predispusi la a lua mici gustari.
Eu ma pregatesc intens cu o sesiune de shopping.
))Mereu am nevoie de hainute noi si sunt foarte fericita,relaxata dupa cumparaturi.Cea mai importanta este insa sanatatea corpului nostru.Asadar,vreau sa am o alimentatie bogata,bazata in special pe legume si fructe(compoturi sau fructe uscate).Iar pentru a-mi proteja organismul mananc macrou,crap si somon deoarece acumulez cele mai bune grasimi din peste.
Avand un ritm agitat, e greu sa mentin o stare generala potrivita. Zilele mele nu seamana deloc intre ele, dar nici nu imi doresc lucrul asta, pentru ca ar fi o stare monotona, ce nu imi este caracteristica. Bineinteles ca am grija de mine: interior - avand grija, pe cat posibil, la alimentatie (recunosc, imi place junk food :"> ), exterior - creme hidratante, masaje, fitness, aerobic etc., dar si spiritual - ador sa citesc carti, dar din pacate nu am atat de mult timp la dispozitie pe cat mi-as dori. Fetelor, hraniti-va si intelectual si veti vedea schimbari si o stare de bine. 
Pentru a nu simti efectele negative ale aerului rece,imi pregatesc pielea inainte ,astfel incat sa fie stralucitoare si catifelata pe tot parcursul anului.Folosesc un tratament de exfoliere pentru a indeparta pielea moarta,apoi o hidratez si hranesc cu creme bogate in vitamine si minerale.Am grija insa sa am si o alimentatie echilibrata,consum fructe si legume bogate in Vitamina C,astfel mentinandu-mi sanatatea.
Din pacate deja am inceput sa am probleme din cauza frigului, simt mancarimi groaznice pe fata la nivelul fruntii si barbiei, desi nu am probleme vizibile.
:( Am inceput sa ma hidratez foarte bine si evit sa stau afara prea mult cand bate vantul puternic.
:( Am inceput sa ma hidratez foarte bine si evit sa stau afara prea mult cand bate vantul puternic.