Ce li se pare bărbaţilor irezistibil la o femeie
Indiferent de ce tip de femeie din aceasta lista prefera barbatii, cu siguranta femeia trebuie sa stie sa fie jucausa si inocenta uneori. Orice barbat isi doreste sa se simta protector, sa simta ca femeia la care tine are uneori nevoie de el .... chiar daca in unele cazuri nu este necesar ajutorul unui barbat, genetic vorbind acestia sunt programati sa ofere protectie si suport femeilor.
Barbatilor li se par irezistibile femeile frumoase care sunt capabile se la indeplineasca toate fanteziile.Asa este si cu membrii,ne doresc si mai mult din cauza ca sutem mereu la 4 ace si avem o atitudine sexi.Mai mult,suntem inaccesibile si asta pentru ei este probabil cea mai hot parte.
In primul rand femeia trebuie sa fie seducatoare, sa stie sa asculte parerile barbatilor si sa aiba un farmec aparte prin caracter si vestimentatie. Daca apari ca o mascota, imbracata cat mai colorat si ciudat si daca ai uitat sa te pensezi...este clar ca nu vei atrage nici un barbat.
Depinde de fiecare barbat in parte,cum sunt si membrii de pe site-uri,unii sunt innebuniti dupa picioare,altii dupa sani,fund sau pur si simplu le place felul meu de a fi.Unora dintre membri le place ,,nebunia'' mea fiind atrasi de mine chiar si atunci cand am o zi proasta si sunt putin irascibila.Se amuza pe seama mea,fac multe glumite incerand sa ma inveseleasca.Oamenii, in general,iubesc frumosul si fac tot posibilul sa aiba parte de momente care ii fac fericiti.
Barbatilor li se pare irezistibil la o femeie ceea ce vor ei sa li se para irezistibil....este ca si cum te-ar pune cineva sa alegi dintre o ciocolata, o inghetata si o prajitura. Asa cum fiecare model este diferit asa si membrii, cel mult ii putem pune pe categorii: cei care iubesc sanii mari/mici, cei care iubesc picioarele, cei care iubesc femile slabute, cei care iubesc femeile plinute si tot asa. Nici nu putem spune ca toti iubesc femeia sexy deoarece unii cauta altceva, cauta poate chiar femeia mai putin feminina.
De aceea este important ca fiecare model in parte, pe langa faptul ca trebuie sa respecte ideile de baza pentru a avea succes in acest domeniu, trebuie sa isi pastreze naturaletea, felul de a fi deoarece in viziunea membrilor, acest lucru poate fi cireasa de pe tort.
De aceea este important ca fiecare model in parte, pe langa faptul ca trebuie sa respecte ideile de baza pentru a avea succes in acest domeniu, trebuie sa isi pastreze naturaletea, felul de a fi deoarece in viziunea membrilor, acest lucru poate fi cireasa de pe tort.