Alexvip1;4682 wrote: chaturbate are alt domen ))) camturbator.com 08.10.2015
Chaturbate are acelasi domeniu chaturbate.com cat despre site-ul tau daca vrei sa-l ridici ai nevoie de mai mult decat un iframe pus pe pagina simpla de html, ai nevoie de : mai multe pagini , continut original si responsiv etc !
Spor acolo !
Sa facem cunostinta!
-
popescualina339
Salutare!
Eu sunt Alina si fac videochat de aproximativ 3 ani, cu o mica pauza. Ma bucur sa fiu aici, printre ai mei, sper sa ne ajutam unii pe altii cat mai mult cu sfaturi si informatii valoroase. Va pup pe toti!
Eu sunt Alina si fac videochat de aproximativ 3 ani, cu o mica pauza. Ma bucur sa fiu aici, printre ai mei, sper sa ne ajutam unii pe altii cat mai mult cu sfaturi si informatii valoroase. Va pup pe toti!
popescualina339;4851 wrote: Salutare!
Buna Alina! Bun venit printre noi!
Te asteptam cu sfaturi, intrebari, tips-uri si tot ce consideri tu ca trebuie sa impartasesti cu noi :*
Buna Alina! Bun venit printre noi!
-
columbiana
Bine v-am gasit !
Sunt la inceput de drum !
:)
Sunt la inceput de drum !
:)
-
jonnyboy007
Salut...As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva care a cumparat de pe amazon cu Gift Card....astept un mesaj in privat sa imi explice!va multumesc