Riscuri in videochat
Problema este ca modelele se supun la anumite riscuri atunci cand decid sa-si puna pe tava viata privata.Am auzit multe cazuri in care aceste situatii au avut un final foarte urat,din cate observ sunt si pe forum persoane care au patit-o.Cel mai bine este sa ne vedem serios de treaba si sa ne concentram sa facem banuti,nu sa facem schimb de date personale.
Pentru a evita problemele legate de membrii interesati de schimbul de date si care obisnuiesc sa intrebe modelele care este partea lor din castiguri, se poate raspunde "I get most of the money", ATAT....fara a se oferi mai multe detalii, procentaje si etc. In cel mai rau caz acestia pleaca deoarece stiu ca nu isi vor atinge scopul, iar in cel mai bun caz, acestia vor oferi tips-uri generoase sau pvt-uri lungi stiind ca modelul isi va primi o mare parte din acei bani.
Multe modele fac greseala de a spune ca isi iau foarte putin in speranta ca poate membrilor li se va face mila si vor oferi cat mai mult pentru a le ajuta.
Eu zic ca ar cam trebui sa mai scapam de modalitatea asta tipic romaneasca de "a cersi"....Ce diferenta este intre un model de videochat si cersetorii de la colt de strada sau din fata magazinelor? In unele cazuri nici una....
Multe modele fac greseala de a spune ca isi iau foarte putin in speranta ca poate membrilor li se va face mila si vor oferi cat mai mult pentru a le ajuta.
Eu zic ca ar cam trebui sa mai scapam de modalitatea asta tipic romaneasca de "a cersi"....Ce diferenta este intre un model de videochat si cersetorii de la colt de strada sau din fata magazinelor? In unele cazuri nici una....
-
popescualina339
Sunt riscuri in orice meserie, iar videochatul nu face nicio exceptie. Cred ca cel mai mare risc este acesta al confidentialitatii, pentru ca multe modele practica videochatul fara ca majoritatea cunoscutilor sa stie acest lucru. Duc o viata dubla. Intr-adevar, daca lucrezi intr-un studio profesionist sunt mai mici sansele sa afle vreodata cineva din Romania ca faci videochat.
Sunt cateva riscuri pe care trebuie sa ti le asumi deoarece miza este mare,se fac multi bani pe care nu-i poti face oriunde.Am fost recunoscuta de cateva cunostinte care lucreaza in acest domeniu.Problema este ca 2 persoane au incercat sa ma santajeze...Le-am raspuns ca aceeasi moneda si s-au linistit.Daca iti vezi de treaba,nu oferi informatii despre viata personala,nu ar trebui sa fie probleme.
Poti diminua riscurile de a-ti fi descoperita identitatea, de a fi recunoscuta de persoane apropiate si prin selectarea site-urilor pe care lucrezi. Daca iti vei directiona atentia catre site-uri serioase cu membri buni, site-uri care sustin modelele, care isi respecta promisiunile si regulametul.