Machiajul si lentilele de contact

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
raini

Par putin infioratoare aceste lentile. Desi sunt purtate doar la anumite ocazii, mie imi cam dau fiori. N-as vrea sa ma intalnesc pe strada cu o persoana care are astfel de lentile.
No avatar
Alice

In ceea ce priveste problemele de vedere, este de preferat ca de cele mai multe ori sa se foloseasca lentilele de contact atunci cand ne aflam in fata camerei. Eu de regula purtam ochelari de vedere si oricat de frumoase erau ramele sau oricat de bine imi stateau (chiar daca este la moda stilul "dorky") pot spune ca de cand port lentile de contact am un succes mai mare. Membrii imi pot vedea ochii si nu reflexia luminilor sau a monitorului, nu mai trebuie sa am grija la pozitia corpului si implicit la pozitionarea luminilor. Nu degeaba se spune ca ochii sunt oglinda sufletului.
No avatar
Bianca

Sunt totusi pentru ocazii speciale, nu de mers pe strada. :))))
No avatar
Ilinca

Wow!Sunt atat de multe tipuri de lentile,as putea alege cu usurinta un model potrivit.Mereu am fost tentata sa-mi cumpar lentile insa am o retinere,par incomode...As vrea foarte mult sa am ochii albastri si probabil pana de Craciun o sa-mi fac cadou o pereche de lentile ,,progresive''.
No avatar
Bianca

Ai grija ce iti comanzi, acestea se achizitioneaza in functie de dioptrii si mai ales sa fii atenta la calitatea lor. Sunt diferite firme care vand lentile contrafacute ce dauneaza grav retina.
No avatar
ReGina

Sunt multumita de culoarea ochilor,chiar daca sunt caprui,sunt frumosi si asa.:)Nu mi-as chinui ochisorii cu lentile sau ochelari decat daca as avea probleme de vedere.Din cate am citit pe internet,nici ochelarii de protectie nu fac minuni,trebuie doar sa facem cateva exercitii,sa luam o pauza de la privitul in monitor.
Scrie răspuns