ai intre 18 si 40 de ani ? Munceste de acasa ca model de videochat ! !!!site now in formare,poti restrictiona tarile din care nu vrei sa fii vazuta sau accesata !nu ai sef sau program de lucru !ai nevoie doar de o camera web ! Banii se pot retrage zilnic(inca din prima zi de munca ) atat in contul bancar cat si pe western union! nu se necesita experienta !!!Pentru mai multe detalii raspund la
mesaj privat !
Angajem modele de videochat,oferim banii zilnic*inca din prima zi* ,procent 50%
banii ii poti primii inca din prima zi indiferent de suma ! despre care 10$ pomenesti ??? ca la xotica se lucreaza in Bitcoins nu in dolari!eu prima suma pe care am retras-o de pe site a fost 7 lei ,nu a trebuit sa fac echivalentul a 10$ pentru ca nu se impune ! pe site nu sunt foarte multe modele de aceea am publicat linkul https://xotika.tv/#/invite/I-dedede !Ca idee anuntul e doar o publicitate la site pentru modelele care vor sa castige bine! NU eu personal angajez ,pot indruma doar fetele care nu au lucrat inca cu bitcoins si sunt deschisa pentru mai multe informatii ! site-ul are 3 luni jumatate deci e cam nou caci doar in vara a avut loc samitul ! Interesul meu e sa fie cat mai multe modele pe site,altfel fluxul de clienti ar fii mult mai mare si ar avantaja pe toata lumea ! Eu sunt intr-adevar noua in videochat ,adica de cand au deschis acest site ! nu stiu ce fac alte modele pe alte site-uri ,ce metode si trucuri au ! Eu aici lucrez si sunt multumita
Am intrat de curiozitate pe Facebook-ul Xotika Tv si am observat ca tot apare o domnisoara care seamana extraordinar de bine cu Loredana Chivu....
In partea stanga este Loredana Chivu iar in partea dreapta domnisoara care apare pe pagina de Facebook Xotika Tv.
In partea stanga este Loredana Chivu iar in partea dreapta domnisoara care apare pe pagina de Facebook Xotika Tv.
In decursul anilor am vazut mai multe site-uri noi aparand si disparand , si spun asta cu tristete , toate au acelasi punct comun lipsa de buget , iti trebuie un buget urias ca sa ramai pe piata iar din discutiile purtate public pe cateva forumuri cu ownerii diferitelor site-uri de video chat cheltuielile cu un site nou ca sa functioneze se ridica la aproximativ 2 mil de dolari cei care incearca fara a avea suma asta sunt sortiti pieirii de la inceput ! Problema e ca se creaza un cerc vicios modelele nu stau pe site fara membrii platitori iar membrii nu cumpara credit fara un minin de cateva zeci de modele iar cei care nu au buget ca sa plateasca modelele pe ora plus premii si recompense astfel incat sa aiba cel putin 20 - 30 de modele nonstop pe site si nu au bani suficenti sa cumpere trafic pana la epuizarea benzii serverului sunt mancati din start ! Nu este deajuns sa iti faci reclama pe forumuri trebuie fetele alea stimulate ca sa stea pe site ! Acum fiecare face cum poate si cum crede , eu am incercat acum patru ani sa deschid un astfel de site dar am renuntat fiind constient ca nu am nici o sansa si am preferat sa promovez site-urile altora si sa-mi iau partea mea , s-a dovedit a fi cea mai buna idee !
Mult succes tuturor !
Mult succes tuturor !
Live Cams | Live Sex |
nu am spus ca o zi de munca e evaluata la 7 lei ... am spus ca atat am scos eu...in prima zii eram speriana si neincrezatoare si cum am facut primii 7 lei i-am scos sa vad cu ochii mei cum functioneaza treaba! iar apoi m-am intors la treaba si am scos in continuare fiecare suma cat de mare sau cat de mica era ! pana am prins incredere