pro sau contra show-lui in free?
Sunt pro pentru show-urile in free insa pun pauza pe celelalte site-uri.Ieri am facut aproape 3000 de tokensi pe BongaCams doar pentru ca am dansat pentru un membru arab.De fiecare data cand imi schimbam tinuta imi dadea cate un tips de 450.In schimb, daca am cativa membrii in camera cu pretentii mari si putini banuti nici nu ma gandesc sa arat ceva in free chat.
Depinde de show si de site, pentru ca nu toate site-urile permit show-uri in Free/Public Chat. De regula nu fac show in Free Chat, ci adopt metoda teasingului, a dansului lasciv, a miscarilor provocatoare si tot ceea ce implica practic arta seductiei in linii marii.
Sunt contra show-urilor in free chat.Urasc MyFreeCams,Chaturbate si Xhamster!Nu mi se pare deloc corect sa plateasca unul singur si sa vada 10.Pe Jasmin,membrul,nu poate vedea nimic in free chat si este foarte bine,intra automat in privat.Cine vrea cu adevarat sa petreaca timp cu mine intra in privat,fara rugaminti ,promisiuni si minciuni,cum se practica pe Mfc.
Bubu2014;3319 wrote: Sunt contra show-urilor in free chat.Urasc MyFreeCams,Chaturbate si Xhamster!Nu mi se pare deloc corect sa plateasca unul singur si sa vada 10.Pe Jasmin,membrul,nu poate vedea nimic in free chat si este foarte bine,intra automat in privat.Cine vrea cu adevarat sa petreaca timp cu mine intra in privat,fara rugaminti ,promisiuni si minciuni,cum se practica pe Mfc.
Asa este! Acum m-am linistit cu show-urile in free, mai ales pe Mfc si XHamster! Am luat prea multe tepe! Am facut si un scurt calcul si chiar nu se merita! Comparativ cu aceste site-uri bazate pe tips-uri, cele cu privat sunt cu mult mai sus! Am experimentat si o perioada nu m-am logat deloc pe Mfc, XHamster, Chaturbate. Rezultatul a fost surprinzator! Castigurile mele au crescut cu aproximativ 20 %. Cel mai probabil voi renunta la aceste site-uri si ma voi axa doar pe cele cu privat. Astfel le voi putea acorda mult mai multa atentie, imi voi putea face mai multi membri si sigur imi vor creste si veniturile :D Va sfatuiesc sa incercati si voi o perioada de proba :)
Cu siguranta NU! cand vine vorba de show in free. Am niste luni bune de cand nu mai accept astfel de propuneri, indiferent cat s-ar "lauda" membrul ca ofera. Atunci cand esti in pvt esti sigura ca primesti banutii, nu risti sa iti iei "tzepe" si daca faci un show de calitate, atunci cu siguranta membrul se va intoarce. Tine foarte mult de noi, modelele, sa schimbam aceasta "mentalitate" de show in free, trebuie sa "reeducam" membrii pentru a plati atunci cand doresc ceva. Nothing is for free!
Eu nu prea mai fac in free show-uri.Am membri fideli care ma iau in privat destul de des.Cel mai mult stăm de vorbă la o ciocolata calda si ne imaginam excursii sau povestim chestii hazlii care ni s-au întâmplat.Mi se pare incorect ca toti sa se bucure de ce plateste membrul.Si asa concurenta este mare ,daca mai vad si free ies de pe site si revin doar la modelele care sunt mai permisive.
Money Makes the World Go Round
Sunt contra show-ului in free chat.Nu este corect ca un membru sa plateasca iar restul sa se uite cu nesimtire.Foarte rar au fost membri care au participat la tipsuri si din acest motiv am hotarat sa fac show-uri doar in privat.In free chat fac mult teasing si incerc sa fiu cat mai senzuala si sexi.
Show-urile in free reprezinta scaderea sigura a incasarilor, deoarece e suficient pe un site, sa existe 4-5 modele care fac show in free si apoi celelalte nu vor mai avea privat-uri decat foarte putine.Spre exemplu, desi pe F4free e permisa nuditatea , dar nerecomandata ,multe modele fac show in free pentru tipsuri si asa ,traficul acela urias pe care il avem devine inutil, cine nu vrea miere fara sa se intepe
? Sau ceva de genul.
Money Makes the World Go Round