Cum gestionezi situatia atunci cand dai peste membri grosolani?
Ilinca;3647 wrote: Nu pot accepta ca un membru sa-mi vorbeasca urat.Daca este grosolan,nu este binevenit in camera mea deoarece astfel de oameni nu sunt seriosi.Imi plac cei care sunt educati si darnici de la inceput.
Cui nu ii plac cei darnici de la inceput? :))) Ce fain ar fi sa fie toti asa nu? Dar, intr-adevar nu trebuie sa le permitem celor ce le lipseste educatia sa ne viziteze camera, sa ne deranjeze atat pe noi cat si pe ceilalti vizitatori aflati in camerele noastre. De respectul impus de la inceput vom avea parte pe tot parcursul activitatii noastre.
De cele mai multe ori, raman calma. Va dati seama unde s-ar putea ajunge daca as da curs tuturor vorbelor pe care le vad/aud de fiecare data cand sunt online? Pe site-uri sunt fel si fel de membri: unii politicosi, altii care doar cer, unii mai putin politicosi. Cu putin tact si diplomatie, putem duce discutia spre ceea ce ne intereseaza pe noi de fapt, nu ? Captarea interesului si a ...banutilor, evident. Daca totusi membrii ating punctul maxim al grosolaniei, exista Ban/Ignore/Kick, in ideea ca avem solutii ce ne sunt la indemana, nu trebuie sa suportam la infinit anumite tipuri de comportament, ci putem selecta persoanele cu care dorim sa purtam conversatii.
-
Mike Chris
scuzati`ma ca intervin in discutie insa chiar aveti dreptate. Eu sunt stabilit de 5 ani in America si de multe ori imi e teama ca daca le dezvalui modelelor ca sunt roman nu mai vor sa mearga cu mine in privat.
In cazul in care am de-a face cu astfel de membrii,sunt calma si nu raspund rautatilor.Zambesc linistita si dau de inteles ca nu ma las afectata atat de usor.Unii membri,desi sunt grosolani,pot fi generosi.Pe unii ii excita sa fie rautaciosi,dominanti sau sa se creada superiori.
ReGina;4584 wrote: .Unii membri,desi sunt grosolani,pot fi generosi.Pe unii ii excita sa fie rautaciosi,dominanti sau sa se creada superiori.
Asa este...sunt multi astfel de membri dar cred ca cel mai indicat ar fi sa se manifeste in privat, nu in free si sa deranjeze toti vizitatorii, sa iti strice si tie cheful, starea. Ii ignoram noi cat ii ignoram dar la un moment dat ajungi sa te cam saturi si de ei si de activitatea in sine
Asa este...sunt multi astfel de membri dar cred ca cel mai indicat ar fi sa se manifeste in privat, nu in free si sa deranjeze toti vizitatorii, sa iti strice si tie cheful, starea. Ii ignoram noi cat ii ignoram dar la un moment dat ajungi sa te cam saturi si de ei si de activitatea in sine
Antonia;4611 wrote: Asa este...sunt multi astfel de membri dar cred ca cel mai indicat ar fi sa se manifeste in privat, nu in free si sa deranjeze toti vizitatorii, sa iti strice si tie cheful, starea. Ii ignoram noi cat ii ignoram dar la un moment dat ajungi sa te cam saturi si de ei si de activitatea in sine 
Pai nu are de ce sa iti strice cheful, daca nu iti convine atitudinea unui membru il poti bloca oricand, nu trebuie sa stai sa il suporti. De ce nu ganditi la rece? Unii sunt frustrati, stresati, bolnavi...oricine poate deveni membru dar asta nu inseamna ca si modelele trebuie sa indure ciudateniile si nesimtirea unora dintre ei.
Pai nu are de ce sa iti strice cheful, daca nu iti convine atitudinea unui membru il poti bloca oricand, nu trebuie sa stai sa il suporti. De ce nu ganditi la rece? Unii sunt frustrati, stresati, bolnavi...oricine poate deveni membru dar asta nu inseamna ca si modelele trebuie sa indure ciudateniile si nesimtirea unora dintre ei.
bug.dan;4616 wrote: Pai nu are de ce sa iti strice cheful, daca nu iti convine atitudinea unui membru il poti bloca oricand, nu trebuie sa stai sa il suporti. De ce nu ganditi la rece? Unii sunt frustrati, stresati, bolnavi...oricine poate deveni membru dar asta nu inseamna ca si modelele trebuie sa indure ciudateniile si nesimtirea unora dintre ei.
Sunt de acord cu tine. Daca alte lucruri mai importante din viata ta nu te-au facut sa renunti la acest job, nu vad de ce ar reusi niste membri sa te faca sa renunti. Nu trebuie sa luam lucrurile personal, noi stim cel mai bine de ce am ales acest drum si trebuie sa ne atingem scopul, asta este tot ce conteaza. Nu poti multumi pe toata lumea, indiferent ca esti in fata camerei sau nu, asa sunt oamenii iar unii isi exprima parerea lor vizavi de persoana ta intr-un mod negativ.
Sunt de acord cu tine. Daca alte lucruri mai importante din viata ta nu te-au facut sa renunti la acest job, nu vad de ce ar reusi niste membri sa te faca sa renunti. Nu trebuie sa luam lucrurile personal, noi stim cel mai bine de ce am ales acest drum si trebuie sa ne atingem scopul, asta este tot ce conteaza. Nu poti multumi pe toata lumea, indiferent ca esti in fata camerei sau nu, asa sunt oamenii iar unii isi exprima parerea lor vizavi de persoana ta intr-un mod negativ.