Pareri MFC (My Free Cams)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
kelly

Multumesc mult Antonia.Oricum pe MFC nu mai facem treaba...Numai membrii cu pretentii dar fara bani...Se mai si vaita ca sunt saraci,ca nu au luat salariile...si vechea poveste-au probleme cu cardul...Adminii bineintelse ca nu raspund la mail-uri...:))
O sa incerc si eu Flirt4Free in curand!!De AdultWork stii ceva??Sau tu pe site-uri ai incercat si a fost mai ok??
Mersi ;;)
No avatar
Antonia

Da, lucrez si pe AdultWork. E super ok, doar ca aici este un pic mai dificil de facut cont. Daca nu colaborezi cu un studio, e posibil sa intampini dificultati la crearea contului. Mai lucrez pe ImLive si Jasmin. Pe ele ma axez, dar din toate Flirt-ul imi placecel mai mult. Poti incerca pe mai multe sa vezi cu care te acomodezi, pe care iti merge mai bine, pe care ti-e mai usor sa lucrezi. >:D<
No avatar
kelly

Eu nu colaborez cu niciun studio dar maine o sa incerc sa im fac cont pe AdultWork si pe Flirt....Multumesc inca o data pentru informatii.Sper sa imi mearga si mie macar unu din ele...Tu intri in acelasi timp pe toate site-urile sau cum faci??Cate ore cu aproximatie stai online pe Flirt pana iti faci targetul??Daca vrei sa divulgi cateva chestiute pe care tu le faci si prind la membrii :D:D:D
Spor la banuti!!
No avatar
Antonia

Pentru a-ti putea face cont pe Adult Work este necesar sa mai ai un act de identitate inafara de cartea de identitate, cum ar fi pasaportul sau permisul de conducere.
Da, eu stau logata pe toate in acelasi timp in majoritatea timpului. Lucrez la un studio si stau logata in jur de 8-9 ore, lucrez noaptea.
Incerc sa fiu mereu EU...asa imi este cel mai usor...in rest, respect "regulile de baza": tinute elegante, diversificate, cu tematici, make-up obligatoriu inainte de logare, muuuult teasing, respect si comunicare cu toti membrii. Pastrez mereu legatura cu membrii care consider ca merita prin mail-uri pe site, ii tin mereu la curent cu programul meu si cu noutatile.
Cu radare, perseverenta si entuziasm cu siguranta vei reusi! Investeste mereu in tine, documenteaza-te mereu, fii la curent cu tot ce misca in domeniu.
Cam astea ar fi sfaturile mele :)
Daca iti mai pot fi de ajutor cu ceva..o voi face cu drag!
Mult succes si multi multi $$$ :*
No avatar
Iulia

Obligat/fortat am renuntat si eu la MFC, inca nu ma gandeam sa fac acest pas dar nenorocitii mi-au suspendat contul pana in anul 2020 pentru ca "Model does not match ID"....cu alte cuvinte li s-a parut lor ca nu as fi aceeasi persoana cu cea din buletin.
Mi-am facut o schimbare de look de curand, dar asta nu inseamna ca sunt de nerecunoscut pentru ca am schimbat culoarea la par si putin tunsoarea.
Este o mare aberatie, in plus mi-au mai dat si 20.000 de tok penalizare. Sunt niste magari, ce ar vrea? Sa imi schimb buletinul de fiecare data cand imi vopsesc parul?
Sa fie sanatosi, in 2020 nu stiu daca voi mai lucra in domeniul asta, dar daca voi lucra in continuare, cu siguranta nu ma voi mai intoarce la ei. Cel mai rau imi pare ca nu mi-am luat membrii de acolo, sa ii fi luat pe F4F sau Jasmin....macar as fi avut si eu ceva de castigat.
Nu am crezut ca este posibil asa ceva, dar uite ca trebuie sa ni se intample noua ca sa credem.
No avatar
printzesa.mik

,,Paza buna trece primejdia rea!''.Am ascultat sfatul altor modele,le-am auzit povestile si mi-am dat seama ca Mfc-ul este un site total nepotrivit pentru mine.Nu este necesar sa o patesc,sa am probleme din cauza membrilor,pentru a lua masuri.Am taiat rau de la radacina,nu sunt interesata nici macar sa stiu cum arata interfata acestui site.Prefer sa traiesc linistita,fara griji si sa colaborez cu stie-uri serioase care au un nume foarte bun in acest domeniu.
ralucka

sincer acum nu e vina site-ului ca sunt filmutele pe net cu voi ... cand va-ti apucat de videochat stiati ca asta este riscul stiati ca la asta va expuneti na .dar mfc numai este ce a fost si sunt multi beggeri si saraci care vor totul pe free dar nu poti sa zici ca MFC MI-a DISTRUS VIATA . numele real nu trebuie niciodata dat ... vrea sa iti trimita cadouri sau bani - ceri tips sau wishlist . mfc nu este un site rau
Leticia

ralucka;5363 wrote: sincer acum nu e vina site-ului ca sunt filmutele pe net cu voi ... cand va-ti apucat de videochat stiati ca asta este riscul stiati ca la asta va expuneti na .dar mfc numai este ce a fost si sunt multi beggeri si saraci care vor totul pe free dar nu poti sa zici ca MFC MI-a DISTRUS VIATA . numele real nu trebuie niciodata dat ... vrea sa iti trimita cadouri sau bani - ceri tips sau wishlist . mfc nu este un site rau

Unele modele nu au facut in viata lor schimb de date si tot s-au trezit pe net.Buba sa-ti fie pozele puse pe un site mai cunoscut si de acolo sunt preluate de multe altele.Mfc a fost de la inceput un site permisiv si de aceea a atras tot soiul de membri care de care mai nebuni.
Money Makes the World Go Round
No avatar
Alice

Eu sunt de parere ca nu toate modelele stiu exact la ce riscuri se expun, cel putin nu la inceput cat inca afla pe propria piele cu ce se "mananca" job-ul asta. Sunt persoane care cumuleaza informatii partiale despre acest domeniu, doar cat sa le ofere curajul de a incerca sa castige bani din videochat, dar nu suficiente incat sa isi poata lua masuri de precautie.
No avatar
Ania

lucrezi pe F4f ? imi poti spune prin ce metoda de plata esti platita ? eu prin payoneer nu am primit nimic
multumesc
Scrie răspuns