Daca ati fi membru, ce ati dori sa vedeti?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alice

Bianca;4521 wrote: Cat despre fizic, nu cred ca membrii nostri s-ar uita la modele care seamana cu ei, avand in vedere ca in mare parte membrii sunt cu diferite complexe si de aceea apeleaza la relatii online si nu la unele reale, ei cauta perfectiune, fete tinere care sa arate impecabil, nu grasune si pitice sau inaintate in varsta (asemeni multora dintre ei). :P

Imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic. Sunt membri care prefera modelele mai plinute asa cum sunt membri tineri care prefera modelele mai in varsta. Nu degeaba exista si sectiunea "Mature" pe unele site-uri. Acesti membri care au astfel de "gusturi" vad perfectiunea, idealul feminin in felul lor, probabil ceva sau cineva i-a determinat la un moment dat sa aiba astfel de afinitati.
Am avut placerea de a cunoste membri din toate categoriile de varste, nu numai din categoria varstei a 3-a...desi astfel de membri predomina.
"Gusturile nu se discuta".....nu conteaza ca esti un model inaintat in varsta sau ca esti scunda, plinuta etc...carisma, feminitatea si respectul este ceea ce conteaza cel mai mult.
No avatar
anastasia

As prefera sa vad modele vesele, nu care se plang de problemele vietii de zi cu zi sau de lipsa banilor. Mi-as dori sa am conversatii pe teme diverse, dar nu neg ca as fi incantata sa am parte si de show-uri frumoase si pline de senzualitate.
Leticia

In studio exista tot tipul de modele slabe,înalte,plinute chiar extrem 😁 si fac bani vin vesele la servici si pleacă la fel 😉
Money Makes the World Go Round
No avatar
Miriam

Mi-ar placea sa vad o femeie eleganta, rafinata, cu o cultura generala vasta careia sa ii faca placere sa stea de vorba, iar cand vine vorba de show sa fie cat mai naturala, sa ma simt bine in prezenta ei, sa ma pot exteroriza si eu, sa ma simt in largul meu.
No avatar
Camelia

As vrea sa vad ceva nou si sa fiu luata prin surprindere de fiecare data. Sa nu fie monotonie, pentru ca in acest caz nu as mai dori sa ma intorc in camera modelului respectiv.
No avatar
Iulia

Eu as vrea sa vad un model care stie ce inseamna acest job, sa stie sa incante membrii prin prezenta si feminitatea ei...nu as vrea sa vad cersetoare ;). Astfel de "modele" strica reputatia celor care sunt serioase si corecte.
Clara

Eu mi-as dori sa vad altceva decat ce am acasa, as vrea sa vad o fata care arata impecabil, ingrijita si sa sclipeasca atat fizic cat si psihic, sa am ce discuta cu ea pe domenii interesante, sa foloseasca jucarii dragute si sa nu se planga niciodata de viata pe care o duce, povesti inventate si plans in fata camerei. Greutati au toti oamenii in viata de zi cu zi, pe site-uri intra doar casa se destinda si sa uite de ele nu sa faca actiuni umanitare.
No avatar
printzesa.mik

Daca as fi membru mi-ar placea sa vad un model care arata la fel ca in pozele atasate pe site-uri,sa fie la fel de aranjata si cu aceeasi atitudine senzuala.Respect modelele care sunt capabile sa se ,,rupa'' de viata reala,care nu-si varsa off-urile in fata camerei,stricand dispozitia membrilor.
Scrie răspuns