10 lucruri care ii innebunesc pe membri
Clara;3997 wrote: Purtand lenjerie rosie femeia se arata deschisa si interesata pentru barbatul pe care vrea sa il seduca, este un raspuns al ei pentru avansurile facute de un mascul, la fel si unghiile rosii sunt atractive si sexy.;)
Cred ca am putea mentiona cele 3 culori importante si preferate de catre membri:
Rosul semnifica pasiune, erotism, indrazneala, independenta, putere, in plus, incurajeaza actiunea si increderea in sine;

Negrul semnifica eleganta, seriozitate, sofisticare, mister

Albul semnifica inocenta, curatenie, puritate, speranta.

Cred ca ati observat deja ca sunt destui membri care au astfel de preferinte cand vine vorba de lenjeria intima a femeilor. Fiecare culoare aleasa de catre membru poate spune cate ceva despre personalitatea acestuia sau despre ceea ce ii lipseste in viata reala. A fi model de videochat inseamna mult mai mult decat ceea ce pare la prima vedere iar cine invata sa faca banii cu capul, cu siguranta nu va regreta acest drum deoarece va fi plin de recompense.
Pe barbati ii innebunesc multe...In special sunt atrasi de apsectul fizic,apoi de atitudinea si caracterul unei femei..Fac tot ce-mi sta in putinta sa-i atrag si in 8 ore ma schimb de tinute mai ceva ca modelele de la o prezentare de moda.Incep seara intr-o atmosfera romantica,ma imbrac in tinute mai cuminti,eventual port un halat desfacut,din matase.Apoi,pe la 2,imi aleg o costumatie din dantela.Spre dimineata,ma imbrac in costumatii realizate din piele,incercand sa anim atmosfera.
-
Seduction_Teach
Cred ca userii pe care-i implici in conversatii, pe care-i flatezi, lauzi, asculti, intelegi, compatimesti, le gadili orgoliul etc, cred ca userii astia ar plati sa stea mult de vorba cu tine, sa socializeze cu tine. Practic, dincolo de satisfactia sexuala, le oferi sentimentul ca nu sunt singuri si neintelesi. Nu e usor, dar un client o data astfel agatat, cred ca iti va fi fidel mult timp si te va trata cu respect.
Dupa cum s-a mai spus si in alte comment-uri, majoritatea comunicam cu membrii pe care dorim sa ii pastram. Automat o astfel de relatie nu este bazata doar pe satisfactie sexuala virtuala ci si pe discutii pe diferite teme pentru o apropiere si o mentinere a relatiei pe termen lung.