Cum sa dirijezi membrii in directia pe care ti-o doresti?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ReGina

Realizez ce-mi propun avand foarte multa rabdare.Uneori nu ma ajuta prea mult deoarece sunt membrii care urmaresc sa vada totul gratis si ma cam enervez cand realizez ca am pierdut timp pretios in conversatii fara un final fericit.Deja m-am obisnuit,tratez fiecare membru cu acelasi entuziasm deoarece o parte din ei sunt seriosi si foarte darnici.Sunt mereu zambitoare si atenta ,invat,,sa-i citesc'' si sa le ofer ceea ce isi doresc atunci cand sunt in privat.
No avatar
Camelia

Depinde si de membri, nu numai de model. Sunt membri maleabili, cu care se poate discuta, cu care poti purta o conversatie decenta, dar sunt si membri cu idei fixe, care nu accepta compromisuri ori schimbari de caracter. Cu membrii care apartin acestei categorii nu prea ai ce face...indiferent cate eforturi ai depune sau cat de persuasiv ai fi. Exact ca in viata de zi cu zi: cu unii oameni poti construi ceva, cu altii nu.
No avatar
Alice

Este de preferat sa nu intrebam membrii daca doresc un pvt imediat ce ii vedem in lista. Trebuie sa incercam sa purtam o mica discutie, sa fim politicoase si sa nu exageram cu intrebarile. Exceptie fac cazurile in care membrul intreaba direct daca se poate merge in pvt sau daca doreste sa ofere informatii mai personale/intime. Uneori dureaza destul de mult o discutie pentru a putea castiga increderea si simpatia unui membru dar depinde de personalitatea fiecaruia in parte. Unii stiu exact ce vor de la site si respectiv model, altii cauta ca mai intai sa se formeze o legatura.
Daria

Asa este Alice. Trebuie sa fim mai putin grabite. Asa cum am mai spus, de preferat este sa incercam pe cat posibil sa cunoastem membrul inainte de a intra in privat, inainte de a oferi prea multe "detalii".
No avatar
Iulia

Uneori incerc sa port o discutie cu membrii, dar unii sunt atat de hotarati si de grabiti ca nici nu mai stiu sa salute, intra direct in pvt si spun "dezbraca-te". In astfel de cazuri nu cred ca exista vreo posibilitatea de a "dirija" membrul.
No avatar
Penelope

Uneori chiar daca membrii sunt grabiti,merg luati cu frumosul si chiar stau la vorba si au parte de un show aparte.
No avatar
anastasia

Metodele prin care am putea indruma membrii spre ceea ce vrem difera de la model la model. Avem caractere si temperamente diferite, gestionam situatiile dupa modul propriu si niciodata nu am putea pune in practica aceleasi metode pe membri diferiti.
Scrie răspuns